באמצע הרחוב

תנין ענק יצא מהמים ששטפו את העיר • צפו

אזהרות המומחים מתממשות: תושבים בפלורידה נדהמו ונבהלו היום לראות תנין גדול חוצה את הרחוב באמצע העיר, לאחר שירד מפלס מי ההוריקן ששטפו אותה • צפו (מעניין, בעולם)

תושבים בפלורידה שבארצות הברית שפשפו היום (שלישי) את העיניים בהשתאות, כשראו מי חוצה את הכביש במרכז העיר.

לנגד עיניים עבר תנין גדול את הכביש והשבילים עד שנכנס למרבה הפחד לחצר בית בעיר.

בעל החיים המסוכן ככל הנראה אינו היחיד, וסביר כי כמותו ישנם נוספים שייראו בזמן הקרוב - זאת כתוצאת הוריקן 'אירמה' ששטף השבוע חלקים גדולים מפלורידה.

רק אתמול הזהירו הרשויות במדינה ומספר מומחים את התושבים, מפני נחשים ותנינים שבהם הם עלולים להיתקל, לאחר שירד מפלס מי ההוריקן ששטפו אותה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
זה סכנה מה עושים איתו?
הדר
בפלורידה זה לא תנינים. זה אליגטורים שהרבה פחות מסוכנים
נפתלי
9
רעב!
39
8
איזה לחץץץץ אף אחד לא מפנה אותם????
מ
7
אין מילה אחרת!😂😂😂 (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חסויה
6
שהחסידים ילכו לעזעזל
ח
5
עכשיו עוד לילה שם:)
ישראל
4
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אור
3
זה אולי תנין אבל מה שנפוץ שם זה איגואנות וגם אני ראיתי אחת וזה באמת מלחיץ כמה שזה נראה תנין (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מישהי שהיתה בפלורידה
2
לפי חלק מהשיטות הצפרדעים היו תנינים... עכשו רואים זאת במוחש ממה פחד פרעה כשאמר: רק הסר ממני את המות הזה... (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חיים
1
המדינה יושבת על ביצות מלאות בתנינים שהם חיה מוגנת. גם בזמנים רגילים מגיעים התנינים דרך מאות התעלות לפתחי הבתים, ברכות השחיה ואזורי חקלאות.
t
כשהייתי בפלורידה, היו שוחים בתעלה תנינים כל יום במרחק מטרים ספורים מהבית
נפתלי
זה מזכיר לי את המתיחה שארון ארון עשה לפני כמה שנים זה באמת מלחיץ
103 fm

אולי גם יעניין אותך:

עוד במעניין: