זמן רב.
שנית: על כך גאוותכם? שהראש הישראלי מעסיק את עצמו בהמצאות, שתכליתן לאפשר לכמה כורדים לפצח גרעיני אבטיח?
ז'וז'ו
7
מי שקצת מבין יודע שזה לא מכונה חדישה אלא שיפור קטן למכונה ותיקה שרואים הרבה בשדות
שלמה
6
לא ממליץ לבקר בשדה שבועיים-שלושה לאחר ששברי האבטיח נזרקו מהמכונה. הסירחון נורא ואיום.
אבו אבטיח
5
מכיר את השיטה הזו כבר המון שנים איפה החידוש כאן ???
ממו
4
לא חבל?
בת-שבע טובה
יש זן של אבטיחים שמפוצצים בגרעינים כמעט בלי מיץ בכלל, כי הם מיועדים רק בשביל הגרעינים ולא למכאל הפרי עצמו.
אז אני לא חושב שיש בזה בל תשחית
אדיר
3
עכשיו יפטרו המון סינים
קופיקו
2
אני מכיר את מכוהה כזאת כבר 45 שנה.
מושבניק
1
כשהיתי ילדה היו צריכים לקחת מסננת להוציא את בשר האבטיח ולהעביר דרך המסננת ואחר כך לנקות משאריות ולשטוף, כילדים אהבנו לעשות זאת כיוון ש"היה כיף" לפורר את בשר האבטיח. זה היה אחד ה"בילויים בחופש הגדול" היום אני צוחקת על הדברים שעשייתי בילדות. אבל אלו חוויות שהילדים של היום לא יוכלו לחוות וחבל.
0 תגובות