הפרקליט של ביבי, מדבר

עו"ד חדד: "יש לחצים שיוגש כתב אישום"

פרקליט הצמרת עו"ד עמית חדד, בראיון מיוחד בתוכנית "סוגרים שבוע", חושף את מסכת הלחצים המופעלת על היועץ המשפטי לממשלה כדי שיוגש כתב אישום נגד נתניהו (חדשות)

"יש פה אנשים שלוחצים בכל כוחם - ויש להם גם הרבה כוח ללחוץ, על מנת שיוגש כתב אישום", כך חושך פרקליט הצמרת, עורך הדין עמית חדד, ראש משרד חדד רוט שנהר ושות', המייצג את ראש הממשלה בנימין נתניהו, בראיון מיוחד לתוכנית "סוגרים שבוע עם ישי כהן".

"אני שומע לא פעם שאומרים ליועץ המשפטי שאם הוא יסגור את אחד התיקים, הוא הופך מייד להיות יועץ משפחתי, או שמכנים אותו בשמות גרועים הרבה יותר", מספר עו"ד חדד ומציין כי "אם הדברים הללו לא ישפיעו, אני מניח שהתיקים 1000, 2000 ו-4000 ייסגרו".

- ימים ספורים לאחר השימוע אנחנו שומעים מהפרקליטות בתדרוכים על כוונה להגיש כתב אישום נגד ראש הממשלה גם בסעיף של שוחד. מה דעתך?

"אם זה נכון זה דבר חמור מאד ששוחק את אמון הציבור במערכת. הרי לא יכול להיות שאחרי שאנחנו מגישים אלף עמודים ועוד אלפי עמודי אסמכתאות - אין בן אנוש שיכול לקרוא את זה, מוכשר ככל שיהיה, ואם לא חולפות 48 שעות וכבר יש מישהו שיודע מה המסקנות לפני שהוא קרא את הטיעונים, זה דבר שהוא חמור מאד.

"ולכן אני מקווה שההדלפות הללו לא נכונות, ואולי הם מיועדות לחשק את שיקול הדעת של מנדלבליט כדי שהוא יחליט כך ולא אחרת. הטענות שלנו חייבות להוביל לסגירת התיקים".

הראיון המלא ביום חמישי בתוכנית "סוגרים שבוע"

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
אין ספק שהפרקליטות אינה רוצה ברעתו של איש גם אם קוראים לו ביבי,אין כאן עניין של שמאל,ימין שכן אולמרט לא היה חסין והוא נחשב שמאלני.
אמת
2
ימניים בכיינים, השמאל בסין קוצר איברים למי שלא מתאים למפלגה, השמאל ברוסיה מעלים אנשים... אז ביג דיל, השמאל/הדיפ-סטייט בישראל מתנהג כמו משפחת פשע, הורס את הדמוקרטיה, מחריב את שלטון החוק ורומס זכויות אדם ... אז יאללה תרגיעו...
אריק
1
ברורררר שיאמר כך. עו"ד חדד הרי נוגע בדבר. הוא מקבל תשלום מבנימין נתניהו.
דוד
הוא אומר בקול את מה שכולם חושבים.. זה הכל, ואם אתה לא חושב כך כנראה אתה מצביע למרץ ואתה נהנה שאתה מיעוט, ושולט...
אבא

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: