ריאיון באולפן 'כיכר'

ח"כ שלמה קרעי: מתן כהנא - קבלן ביצוע של איווט ליברמן

ח"כ שלמה קרעי התארח באולפן 'כיכר השבת' והתייחס לרפורמת הכשרות של השר כהנא: "הרס היהדות", והצהיר כי כל חבר כנסת שיוביל לנפילת הממשלה יזכה לשריון במפלגת 'הליכוד' (פוליטי)

ח"כ שלמה קרעי (הליכוד) התארח לריאיון באולפן 'כיכר השבת' והתייחס לרפורמת הכשרות של השר כהנא: "הרס היהדות", והצהיר כי כל חבר כנסת שיוביל לנפילת הממשלה יזכה לשריון במפלגת 'הליכוד'. צפו בריאיון המלא.

לדבריו: "התקציב יעבור, כאשר משלמים לכל אחד, התקציב כנראה יעבור. בטח שיש להם את הרשימה המשותפת כרצועת ביטחון".

ח"כ קרעי התייחס ליציבות הממשלה ואמר: "אני מתחילת הדרך שהממשלה תחזיק מעמד כמעט עד מועד החילופין של בנט, אז הם יחשפו דרך להפיל את הממשלה על סוגיה ימנית".

לדבריו: "אנחנו מתחזקים בכל יום שעובר, בסקר האחרון שפורסם, בנט - ראש ממשלת ההונאה שגנב את המנדט - לא עובר את אחוז החסימה. אין לו מנדט מהציבור לכהן אפילו כחבר כנסת פשוט.

"כל מי שיפיל את הממשלה הרעה הזאת, לפני שתעשה מספיק נזק - יזכה למקום של כבוד במחנה הלאומי. ברגע שמישהו יעז להפיל אותה. לא רק לאיילת שקד, כל אחד מהמחנה שבעבר האמין בעריכם של הימין ורואה לאן הממשלה הגיעה, ויחליט שהערכים שלו מספיקים כדי לעשות מעשה - הוא לא יפסיד, הוא יצא נשכר. אם הוא צריך לקבל שריון או כל דבר אחר".

ח"כ שלמה קרעי בריאיון לישי כהן

באשר לשלטון נתניהו בליכוד, אומר קרעי: "כל עוד נתניהו על המפה - הם בקואליציה נדבקים יותר. מי שמחליט אם נתניהו יפרוש זה חברי הליכוד, הם בוחרים את היו"ר שלהם. 2 מיליון מצביעים הלכו לקלפי בידיעה שהם רוצים את נתניהו כראש הממשלה שלהם".

הח"כ מהליכוד התייחס למינוי היועמ"ש הצפוי להתרחש בקרוב: "יאיר לפיד ימנו את היועץ המשפטי הבא, איש משלהם, שמאלני מובהק, הוא יסכל כל יריב פוליטי שלהם. כל מי שיקום במחנה הלאומי וייחשב כמנהיג שיכול להביס אותם - מיד תופרים לו כתב אישום כדי שהוא לא יוכל להתמודד".

קרעי התייחס לרפורמת הכשרות ואמר: "מתן כהנא יודע שהרפורמה הזו מסוכנת. מתן כהנא הוא קבלן ביצוע של איווט ליברמן".

צפו בריאיון המלא

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

19
חברת מועצת השורא של רע"מ. תמיכה בזמן הפרעות למחבלים בעזה. אבל מתן כהנא לא ידע, הוא לא ידע
אמיר
18
אם חפצים בניצחון חייבים להיערך מבעוד מועד ליום הבוחר, ויפה שעה אחת קודם!!!
ישראל
17
שיוליה תלמד קודם כל מה זה כשרות, בושה וחרפה
גיא
16
צודק ד"ר ח"כ שלמה קרעי כל מילה בסלע
ברק
15
בניגוד לחוק, מתן כהנא מפטר שמונים ראשי מועצות דתיות, פיטורין מפלגתיים שרירותיים. הכל כנקמה כי התנגדו לרפורמה שלו, לכאורה מתן כהנא מבטל את המינויים הפוליטיים במועצות הדתיות, עשרות פעילי שס יפוטרו
זוהר
14
שלמה,אם כולכם תדאגו כבר מהיום,ותחשבו ותתכננו כבר ממחר,איך להוציא את בוחרי הליכוד מהבית ביום הבוחר,גם ליברמן וגם סער וגם בנט יעלמו מהנוף לתמיד.
נעים
13
שלמה קרעי הוא עבד נרצע של נתניהו
נועם
12
יותר חשוב לממשלת בנט לפיד לשלם למשפחות מחבלים, כסף לחיילים אין, לחתולים יש.לתומכי טרור. בושה
דורון
11
חושבים אותם שהם דתיים, מפד"ל, קוראים אותם מפד"ל. מי אלה האנשים, קוראים אותם הבית היהודי. זה בית היהודי של גויים. הם רוצים לעקור את התורה, לעשות נישואים אזרחיים, לעשות תחבורה ציבורית בשבת. אלה דתיים אלה? אסור לקרוא אותם דתיים, אסור לבחור בהם. מי שבוחר בהם הוא כופר בתורה
מלכה
10
ממשלה של נמושות וחסרי חוליות ראש עיריית טייבה מאד רוצה להיות חלק "מפלסטין " יממה אחרי ביקור השתקן של נשיא המדינה המתרפס ומיד אחרי שהמשרד הפנים החליט למחוק להם את חובות העירייה . שנצברו כתוצאה מאי תשלום חובות כמו כל אזרח ישראלי במדינת ישראל ממשלה של פחדנים בזיון איבדתם צלם אנוש
רביד
9
כהנא זה מה שמעניין אותך. אתה ומפלגתך תזכרו לדראון עולם. אתם הורסים לנו את המדינה!!!
שגיא
8
תראו כמה צריך לדקדק בנתינת שם לתינוק, הוריו של מתן כהנא בוודאי חשוב שהם נותנים שם טוב שם תנכ"י המבטא נתינה, אולי שהם קיבלו מתן מהשם. אולם לצערנו הם בחרו בשם המופיע בתנ"ך רק בהקשר אחד, מתן כהן הבעל. וכואב הלב כיצד יש פסיחה על שני הסעיפים בצורה כזו, וצריך להתפלל שלא יצליחו להרוס את ממסד הרבנות הכשרו
שמואל
7
דודי אמסלם, מאי גולן, שלמה קרעי, גלית דיסטל.האנשים שאני הכי אוהב ומעריך בליכוד.
אלקנה
6
נתניהו הרס את עתיד הזוגות הצעירים...יוקר הדיור מזעזע בתקופתו .טוב שהלך .
זבל
שאשא ביטון הייתה שרת השיכון מ2015 עד 2019 לא תרמה תרומה חשובה למערך הדיור הציבורי
שלום
לא פלא שנתניהו מקבל 36 מנדטים והנוכלים מימינה ותקוה ישנה מקבלים 00
די לממששת הנוכל
נתניהו עוד לא מקבל כלום. אין עכשיו בחירות, והסקר הזה בזמן הזה שווה כמו אתרוגים אחרי סוכות.
וואווע
5
מטרתם המוצהרת של ממשלת בנט לפיד ליברמן היא להרוס את חיי הדת בישראל, ולהציק לחרדים. אצל חלקם זו עמדתם הידועה ובכל השנים ניסו לפעול בענין. אצל חלקם יש לציין שזה נראה שזה לא עמדתם האישית, אולם בשביל פוליטיקה מוכנים למכור את הקדוש ויקר להם.
אלירז
4
קרעי קבלן ביצוע של ביבי--מלך השנאה, השטיקים והטריקים--היכן השפנים שלך ביבי???
עקיבא
3
מתן כהנא: מנסור עבאס הבטיח לנו שהכסף לא יגיע לעמותה 48. יום לאחר אישור התקציב מנסור עבאס פותח עמותה חדשה: עמותה 67. מתן כהנא: אתם רואים? מנסור מבטיח ומקיים... איך הדבר הזה היה טייס איך?
פוקס
וביבי (וגפני וליצמן) העביר מזוודות דולרים לחמאס. זה יותר טוב?
מר בחור
2
רץ בין כל האולפנים ומפזר דברי הבל
דבר השמים
1
קרעי תותח! וגם ישי...
איילת

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהריאיונות: