'עליה בזיהום אוויר בשכונות חרדיות'

המשרד לאיכות הסביבה הודיע כי בבדיקות שנערכו ביומיים האחרונים, נרשמה עלייה בזיהום האוויר בעיקר בשכונות החרדיות. בבני ברק ובמרכז ירושלים היה זיהום פי 10 (בארץ)

(צילום: יעקב נחומי - פלאש 90)

בעקבות אירועי ל״ג בעומר הנערכים ברחבי הארץ, במשרד להגנת הסביבה אומרים הבוקר (חמישי), כי בבדיקות שערכו נרשם זינוק בזיהום האוויר בשכונות החרדיות והדתיות.

זיהום האוויר הורגש ביומיים האחרונים ועל כך התקבלו לא מעט תלונות במשרד. בשל כך התבצעה בדיקת מדידות תחנות הניטור לאיכות האוויר של המשרד להגנת הסביבה.

במקום הראשון נמצאות השכונות החרדיות באזור גוש דן ובירושלים. מנגד, במרכז הארץ נרשמה ירידה בזיהום. במשרד להגנת הסביבה מסבירים את הירידה במרכז הארץ עקב הצמצום בשטחים פתוחים.

בבני ברק, סמוך לכביש 4, נמדד באוויר ריכוז של פי 10.1 חלקיקים קטנים העוברים בדרכי הנשימה מיום רגיל. בשכונת שמואל הנביא בירושלים נמדד ריכוז של פי 10.4 מהרגיל.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
מענין אם בגלל המנגלים שלהם ביום העצמאות המשרד להגנת הסביבה גם יוצא בהודעה לציבור שיש זיהום אויר במקומות מסוימים??###
שטויות במיץ עגב
2
בכל הארץ
כשעושים מנגלים
1
לא יקום ולא יהיה אין שום זיהום אויר בשכונות החרדיות להיפך עשן הסיגריות עומד בנס
לא יקום

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: