תיעוד דרמטי

המחבל עוקב אחרי האברך ורעייתו, דוקר ובורח

בתיעוד דרמטי ממצלמות האבטחה של חנות הסמוכה למקום הפיגוע בגבעת זאב, נראה המחבל עם סכין שלופה בידו, עוקב אחרי האברך ורעייתו, מתנפל דוקר ונמלט. מצב האברך התייצב (חדשות)

טרור ללא הפסקה: מחבל ערבי, רק בן 17, דקר אמש (רביעי) אברך בן 35 בתחנת הדלק בכניסה לגבעת זאב ופצע אותו באורח קשה. מצלמות האבטחה ש לחנות הדגים "דניס דגים" תיעדו את הרגעים הדרמטיים.

בתיעוד נראה המחבל עוקב אחרי האברך ורעייתו הצועדת לצידו, עם סכין שלופה בידו, קופץ עליו, דוקר אותו ונמלט.

חולפות כמה שניות, עד שהאזרחים מבינים כי מדובר בפיגוע ומתחילים במרדף אחרי המחבל, עד שהוא נלכד - נפצע באורח קל ונעצר על ידי כוחות הביטחון, הוא פונה לבית החולים 'שערי צדק'.

בינתיים, בבית החולים 'שערי צדק', שם מאושפז האברך שנפצע, מעדכנים כי מצבו השתפר וכי הוא התייצב. האברך נפצע מדקירה קשה בחזה וסובל מאבוד דם חמור. הוא מאושפז ביחידה לטיפול נמרץ כשהוא מורדם ומונשם.

טל נאור, אחד מעוברי האורח שזיהה את המחבל ופתח במרדף אחריו סיפר אתמול: "הוא דקר גבר וברח. רצנו אחריו כמה אנשים ותפסנו אותו. אני לא חמוש. רדפנו אחריו עד שהצלחנו לתפוס אותו". חברו - הלל סיפר: "רדפנו אחריו כמעט 200 מטר. אפשר להגיד שתפסנו אותו וריחמנו עליו".

הציבור נקרא להתפלל לרפואת מנחם מנדל בן חנה יהודית.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
כל הכבוד על המרדף ! אבל לא אומרים ריחמנו על רוצח!
1234
9
יכולים להיות כל כך מטומטמים,לרוץ אחרי מחבל שדקר ולרחם עליו . במקום לכסח ולכסח ולכסח שילמדו שאנחנו זה לא השב"כ חקירה 5 דקות ושחרור הביתה . (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חרדי
8
ה פ ק ר ו ת.....!!!! הפקרות הולך במדינה הזאת....!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גליק מזל ברכה
7
הם לא נרגעים!!! חייבים כבר חעשות תשובה!!
מיכל זלצמן
6
לרפואת מנחם מנדל בן חנה יהודית א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת: מִמַּעֲמַקּ קְרָאתִיךָ אֲדֹנָי ב אֲדֹנָי, שִׁמְעָה בְקוֹלִי: תִּהְיֶינָה אָזְנֶיךָ, קַשֻּׁבוֹת-- לְקוֹל, תַּחֲנוּנָי. ג אִם-עֲו‍ֹנוֹת תִּשְׁמָר-יָהּ-- אֲדֹנָי, מִי יַעֲמֹד. ד כִּי-עִמְּךָ הַסְּלִיחָה-- לְמַעַן, תִּוָּרֵא. ה ק
משה
5
מה זה אני לא מאמין
יוסי
4
הממשלה נמנעת מלהלחם בטרור! ואתם נמנעים מללחוץ עליה! לפני שתדברו איתנו בבחירות, תנקו קודם את הידיים מהדם...
יוסל'ה
אולי תגיש מועמדות לרה"מ וזהו? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מישהי
3
רפואה שלמה!
ירושלמית
2
הבחור שתפס את המחבל וריחם עליו- על מה בדיוק הרחמים שלך????? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
עדן
1
בסד. כל המרחם מעל האכזרים סופו שהתאכזר על הרחמנים. ימ"שוז, הייתם צריכים לגמור אותו, או לפחות לעשות אותו נכה לכל החיים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אליעזר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: