פיגוע שני תוך שעות

הדרמה בנתניה: אזרחים נאבקו במחבל עד שהוא נורה למוות

מצלמות אבטחה באזור השוק בנתניה תיעדו את רגעי הפיגוע: אזרחים שהיו באזור השליכו חפצים על המחבל והזהירו עוברים ושבים מפניו - עד שהוא נורה על ידי אזרח חמוש וחוסל. צפו בתיעוד (חדשות)

פיגוע הטרור בנתניה: מצלמות אבטחה באזור השוק בנתניה תיעדו את רגעי הדרמה באזור כאשר מחבל ערבי החל לדקור אזרחים ופצע שניים במצב קשה ובינוני. צפו ברגעי הדרמה:

בתיעוד נראים אזרחים שהיו באזור כשהם מנסים לעצור אותו ממסע הדקירות באמצעות כיסאות וחפצים שהשליכו עליו. בשלב מסויים, נעמד מולו אזרח חמוש וירה בו למוות.

ההמשטרה מסרה מוקדם יותר כי "סמוך לשעה 19:05 הגיע גבר בן 40 תושב אזור טול כרם לצומת הרחובות ששת הימים-שוהם בנתניה ודקר אזרח שנפצע באורח בינוני עד קשה. החשוד המשיך בריצה לכיוון השוק העירוני ודקר אישה שנפצעה באורח קל. אזרח שהיה ברשותו אקדח ירה לעבר החשוד ונטרל אותו".

פרמדיק מד"א ארז אנגל וחובש רפואת חירום במד"א שלומי פילו טיפלו בפצועים אמרו כי: "כשהגענו לרחוב הייתה המולה רבה. על המדרכה שכב גבר כבן 40 דקור בפלג גופו העליון כשאזרחים עוצרים לו את הדימום. תוך כדי שאנחנו מטפלים בו ומעלים אותו במהירות לניידת טיפול נמרץ הוציאו אלינו מהשוק פצועה נוספת כבת 62 כשהיא בהכרה מלאה וסובלת גם כן מפצע דקירה בפלג גופה העליון".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

14
פיגוע דקירה בנתניה סיון תשע''ו = 1907 הפסוק העונה לגימטרייה הוא: "הַצֵּל לְקֻחִים לַמָּוֶת וּמָטִים לַהֶרֶג אִם תַּחְשׂוֹךְ" (משלי כד, יא')
היגיון בריא
13
שעות אחרי הפיגוע בקרית ארבע?
חנה
12
צודק (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נתנייתי
11
מה הקשר לתגובה 3? מה אלוקים?????????? חוץ מזה כל הכבוד לגולן יוספאן מנהל רשת "זול למהדרין" בנתניה שחיסל את המחבל
מימי
10
וליברמן נכנס יש מגמת עליה בטרור
שי
9
למה הרבנים והעסקנים וחברי הכנסת הדתיים לא עושים כלום כשייש פיגועים גם לא מסיעים את דעתם בכלל מישו יכול לעזור לי בזה ???? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מוישלה
8
למה ירה למוות???!!! הוא היה צריך רק לירות בו רק ברגליים כדי שישאר חי ויעשה עוד פיגוע !!! אי יאי יאי איזה מסכן, עכשיו הוא יצטרף בכלא ויעמוד למשפט עם היורה המפורסם שלנו.
משה
7
לא מבינים כלום מההסרטה, אולי תקיפו באדום את המחבל ואת המנטרל
מי
6
לא הבנתי כלום בסרטון תקיפו בעיגול (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ק
5
יאללה עמ"י תגיבו לבהמות האלה! שלא יחזור שוב! צריך לקרוא לפעולה! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אוהב את עמ"י
4
לא הבנתי את בהסרטה מי המחבל
שרעת חדד
3
ברוך ה' שהמחבל נוטרל.כואב הלב שמישהו נפצע ע"י ישמעאלי (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אליעזר
2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ל-3
1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
לא אבידה גולה מדי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: