דלג לתוכן הראשי
משפחה שלמה נמחקה

מתנדבי זק"א בזירת האסון: "מראות שלא נשכח לעולם"

המדינה כולה התעוררה לבוקר מחריד, יום אחרי התאונה שגבתה את חייה של משפחה שלמה. גדי קלרמן, קמב"ץ זק"א נגב, שהגיע למקום התאונה, סיפר על התמונות הקשות: "יש פה קשר משפחתי בין כל ההרוגים. יצא לנו לטפל במקרים קשים, אבל מדובר באחד הקשים ביותר" (בארץ)

אה
כיכר השבת |
(נתי שפירא - דוברות זק"א)

המדינה כולה התעוררה לבוקר מחריד, יום אחרי התאונה שגבתה את חייה של משפחה שלמה. סבתא, בן ובת, כלה ונכדה. רותי דהן (57), בנה ליאור (30) ובתה שרית (19), נכדתה שילת (חמישה חודשים) וכלתה טלי (33), נהרגו כולם מפגיעת משאית בירידות סדום ליד צומת הערבה.

גדי קלרמן, קמב"ץ זק"א נגב, שהגיע למקום התאונה, סיפר על התמונות הקשות. "הגענו לזירה, ראינו את הגופות השרופות ואת הרכב השרוף, וכל שנותר לנו לעשות עם המחזות הקשים זה לטפל בכבוד הראוי ביותר להרוגים עצמם ובממצאים שנשארו ברכב".

מתנדבי זק"א נחשפים, מן הסתם לתמונות קשות המיוחד, אך את מה שהתרחש אתמול את מתארים כקשה מאוד.

"יש פה קשר משפחתי בין כל ההרוגים. המשפחות יושבות בבית ומקבלות את הבשורה המזעזעת, ואנחנו כאן, בזירה, מטפלים בגופות וחושבים על התחושה הבלתי נתפסת הזאת".

עוד בבארץ: