דע מה שתשיב!

לאור ההסתה בתקשורת הישראלית והעליהום הציבורי שקיים נגד המגזר החרדי כתוצאה מהשתלטות של מפלגות הנושאות דגל של שנאת הדת בישראל, נוצרה דרישה למערכת תגובות מקצועית כזו שתישא בגאון את דבר היהדות החרדית ללא גמגומים, ומאידך תישיר מבט אל עיניהם של כלל הציבור הישראלי בהעברת המסרים המסורים לנו מדור לדור באופן המקצועי ביותר ללא כחל ושרק (עיתונות)

דע מה שתשיב! (צילום: פלאש 90)

על פלטפורמה זו נוסדה 'המהדורה', המכללה החרדית הראשונה למקצועות התקשורת, שתכשיר את המעוניינים ללמוד את סודות המקצוע ולהשפיע כלפי פנים וחוץ בעזרת הכלים המקצועיים ביותר.

המכללה המנוהלת על-ידי אברהם קרויזר תכשיר באמצעות מיטב אנשי המקצוע מהשורה הראשונה בתקשורת הישראלית והחרדית את התלמידים ללמוד על סודות עולם התקשורת; על תחום הדוברות, הלובינג, ניהול המשברים ויחסי ציבור; הפקות תקשורת בסביבה מתקדמת; כתיבת ועריכת תוכן אקטואלי והתנסות באמצעי המדיה הדיגיטאליים.

לצד לימודים אלו, יתקיימו לימודים במקצוע המבוקש והמאתגר ביותר בתחום עריכת הוידאו: להפוך חומר גלם לסיפור מרתק, להפיק סרטי תדמית וללמוד להעביר מסרים באמצעים מתקדמים בצורה משכנעת ויצירתית.

לימודים אלה יעניקו לתלמידים את הכלים המקצועיים, העדכניים והמתקדמים ביותר, ובסיומם יקבלו המצטיינים תעודת גמר בתוך פחות משנה וכך יוכלו להשתלב בעבודה מעשית בגופי התקשורת השונים.

הלימודים יתקיימו במשך 35 מפגשים, בתדירות של מפגש אחד בן ארבע שעות בשבוע, ומסכמים 140 שעות אקדמאיות בסך הכל. זכאים ייהנו ממלגת לימודים משמעותית.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

10
למה להסתפק בזה? אנחנו צריכים לשלוח את אנשינו ללמוד תקשורת ולהיות מגישים ועיתונאים באמת - לא צריך רק להגיב! היום, ברוך השם, יש לימודים כשרים, ומכונים כמו איזיווי אפילו עושים קורסי פסיכומטרי לחרדים בלבד; אפשר להתחיל ללמוד בלי לדאוג בכלל.
יהויכין
9
נכנסתם לצלחת של העם. נכנסתם למיטה שלנו התערבתם לנו בחיים. הכנסתם לנו יד לכיס. לא התגייסתם לצבא. אתם רוצים שיאהבו אתכם? קצת קשה.
pinco9
8
לרכוש מלאכה כמו שעשו אבותינו ז"ל . ואני גם הייתי עושה קורס מזורז לח.1 (החרדי) ולח.2 (החילוני) "ששת ימים תעשה מלאכתך ויום השביעי לאלוקיך" ועוד כהנה וכהנה מצוות עשה מהתורה הקדושה, טוב אפילו לארגן חבורתות ביחד והשילוב של שניהם בוודאי ייצור אחרי שנות דור יהודי מושלם , מזה שמשלים תורה ומעשה.
בת ישראל
7
מישהו יודע פרטים על הלימודים? איפה? מתי?
דוד
6
רמת ההסברה שלך דומה לאיזה שח עזתי
יצחק אלחנן
5
שיהיה באמת דע מה שתשיב, ציידו את לומדי המכללה-אנשי יחסי הציבור העתידיים של הציבור החרדי בחומר החם באמת של הוכחות לתורה מהשמיים. מנסיון אישי כל חילוני שאתה רק מראה לו את אמיתות התורה עוד לפני שהוא מבצע שלבים מעשייים בחזרה בתשובה הוא כבר מתחיל לכבד להעריך ואף להעריץ שומרי מצוות
ויצא מושלם
4
אני לא מעז להכנס לויכוח עם חילוניים לעניין החרדים שחובת העם היהודי שיהיו עמנו ויתפללו עבורנו. אני יודע למה? הם באים מבתי שטופי שינאה לחרדים ומדברים כמתייוונים ואין להם חשק לשמוע חרדי ודעתו אלא לנסות רק לשכנע חרדים לחזור בשאלה כדעתם. הם לא רוצים להבין שהבעיות עם ערבים שלא משרתים אפילו שירות לאומי הינ
דניאל החילוני
3
או כאחד מרבני שס קורה להם עמלק זה מותר וזה לא הסתה וחילוני מדבר נגד חרדים אוויי די להסתה אי אפשר לשרוף את הביצה ואח"כ לבכות עליו רבנים יקרים קצת שכל בבקשה אני מתבייש איתכם נא לא לצנזר@!
אהרלה מאה שערים
אהרלע מאה שערים? מוזר..
יהודי
2
1. השתמשו בתכיפות במונחים כמו "נאצים", "שואה" וכו'. חילונים אוהבים שקוראים להם נאצים ומשווים קיצוץ בתקציבים להשמדת עם. 2. הסתמכו יותר על כספי ציבור. חילונים אוהבים שהכסף שהרוויחו בעמל רב הולך לאנשים שלא מוכנים לעבוד. 3. בשום אופן לא להתגייס לצבא, החילונים מתעקשים שרק להם ינתן להסתכן במלחמה. עכשיו
ForeverNoob
1
חרדי, דתי זה יהלום
גל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעיתונות ומדיה: