דלג לתוכן הראשי

עמית סגל צייץ "מגזר מעודד השתמטות" ומחק בשל מחאת גולשים

עיתונאי ערוץ 2 עמית סגל צייץ שעה קלה לאחר הטבח כי הוא לא בטוח שלגיטימי לשמוע דברי ביקורת על צה"ל מ"מגזר שמעודד השתמטות". שעה קלה לאחר מכן מחק את הציוץ בשל מחאת גולשים (עיתונות)

עמית סגל (מתוך עמוד הפייסבוק של עמית סגל)

הטבח בבית הכנסת: העיתונאי עמית סגל המשמש ככתב הפוליטי בחדשות ערוץ 2, פרסם הבוקר (שלישי) ברשת הטוויטר ציוץ בו טען שביקורת חרדית על המשטרה וצה"ל אינה לגיטימית. לאחר שמספר גולשים מחו על הפרסום, הוא מחק אותו מהרשת.

"אני לא בטוח שלגיטימי לשמוע ביקורת על תפקוד הצבא והמשטרה מנציגי מגזר שמעודד השתמטות פעילה" כתב סגל בתחילה.

לאחר שהסיר את הציוץ פרסם סגל ציוץ נוסף: "לא זמן לוויכוחים חסרי תוחלת" הסביר מדוע בחר להסיר את הציוץ המקומם, "צודקים, מחקתי את הציוץ. בשורות טובות".

תגובת סגל לא התקבלה.

118 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

47
רואים שעמית סגל ירש בירושה מיאיר לפיד, שניהם לא שירתו בצה"ל, אלא בגלי צה"ל, לפיד היה כתב "במחנה", ועמית סגל היה כתב "תקשורת"
יאיר
46
לינוק את כספי החילונים ושהחילונים יקיזו את דמם עבורכם זה לא יגמר בטוב זה בטוח .פרזיטים !!!
בני
45
אני תמיד מנחה את ילדיי האברכים שלא לחלק עצות לממשלה וכו', הרי הם לא לוקחים חלק במשימות הביטחוניות. אמת, שא"א לדרוש הגברת הביטחון וכו' כשאנו מתבדלים מהם במודע.
אברהם

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעיתונות ומדיה: