דלג לתוכן הראשי
ישי עונה לאמסלם ● וידאו בלעדי

"מרן אמר: הוא מסלף את דבריי, אל תכניסו אותו"

יו"ר ש"ס אלי ישי החליט להגיב לראשונה לשורת ההתקפות של חבר-הכנסת הרב חיים אמסלם. בראיון ראשון לרדיו "קול ברמה". "מרן אמר: הוא לא שומע לי, הוא מסלף את דבריי. אל תכניסו אותו אליי, ואחרי זה הוא אומר שאלי ישי מדבר מגרונו של מרן? זו כפירה", כך אמר השר ישי. אודיו מלא, וקטע וידאו (מדיה)

עיתונות ומדיה

00:00/00:00

יו"ר ש"ס אלי ישי הגיע אמש (חמישי) לאולפני תחנת הרדיו החרדית "קול ברמה" ובמשך שעה שלימה פרש את השתלשלות פרשת ח"כ חיים אמסלם מזווית ראייתו.

ישי שוחח על המניעים שהביאו את מועצת חכמי התורה של ש"ס להדיח את אמסלם משורות המפלגה ולדרוש ממנו להחזיר את המנדט.

"אמסלם נכנס לרב מתי שהוא רצה. גם בקדנציה הקודמת וגם בנוכחית", אמר ישי.

"מרן אמר לנו שהוא לא רוצה לראות אותו יותר, וציטט מפרקי אבות "אל תראה אדם בקלקלתו". מרן אמר "הוא לא שומע לי, הוא מסלף את דברי, אל תכניסו אותו אלי, ואחרי זה הוא אומר שאלי ישי מדבר מגרונו של מרן? זו כפירה".

על טענתו של אמסלם כאילו ישי מנהל נגדו מלחמה אישית, הגיב: "אנחנו משמיצים את אמסלם? אמסלם התחיל להשמיץ את ש"ס ואת ראשי המפלגה לפני שנה".

לדברי ישי, "אף אחד לא הכיר את אמסלם לפני ש"ס. הוא קיבל את הכח ממנו ועכשיו הוא בועט?!"

באשר לאפשרות שיקים מפלגה שתתמודד מול ש"ס, אמר ישי: "אם הוא יקים מפלגה בלי מועצת החכמים אפילו אישתו לא תצביע לו".

במשדר התייחס ישי גם לאמירות של ח"כ אמסלם לפיהם "תנועת ש"ס היא מפלגה דיקטטורית, שמשתחווה לפלג הליטאי".

209 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

96
אם הוא שר הפנים אני ראש הממשלה!!!
שר הפנים??בדיחה
95
ם ממכם אהההההההההה... צאו טמאים ממחננו מחללי שם שמים
חרדי ירא שמים
94
אני תוהה איך אדם חרדי שדר ברדיו חרדי מקל בעיניני כשרות ? איך שותים משקה "תה קר-נסטי" עם כשרות רבנות ? קצת נושא למחשבה
ארז

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בעיתונות ומדיה: