ראש השנה

להשקיע בלי להזיע: סלט סלק ותפוחים אלגנטי ופשוט להכנה

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מקיימת את הנאמר "זריזין מקדימין למצוות" ומתכוננת לראש השנה עם סלט מרענן ועסיסי של חסה (וכבונוס, מעניקה טיפ קטן המסייע לשמור אותה לאורך זמן במקרר), פרוסות סלק ותפוחים ורוטב מהמם מעל הכל (מתכונים, אוכל, כיכר TV, מאמע)

זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 10 עלי חסה, קצוצים גס
  • 3-4 סלקים קטנים, מבושלים ופרוסים לחצאי עיגולים דקים
  • 3 תפוחי עץ, פרוסים לחצאי עיגולים דקים
  • חופן צימוקים כהים, קצוצים גס

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 1 כף רוטב טריאקי
  • מעט דבש
  • מעט שמן
  • מלח ופלפל
  • 1/2 לימון סחוט

אופן ההכנה:

1. בצלחת גדולה ושטוחה, מניחים את כל מרכיבי הסלט.

2. בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד ושופכים מעל הסלט סמוך להגשה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
חחח מהרגע שהיא חתכה את הסלק על הקרש חיתוך העץ אני עם שאלה: האם הסלק לא ישאיר סימן על העץ??
rich
6
נראה יותר כמו מתכון לחיות בפינת החי, פינת הליטוף...............
......
5
הסלק ותפוחי העץ מספיק מתוקים ואין צורך להוסיף צימוקים ודבש. עדיף להוסיף אגוזי מלך קצוצים שמאזנים את הסוכר.
חן
לא אוכלים אגוזים בראש השנה
מימי
4
מתכון מעולה לחגים . מחפשת דווקא מתוק . תודה
טלי
נכון ,רוצים שנה כמה שיותר מתוקה . וחוץ מזה הקצת דבש ,זה מה שמפריע לך .
תמי
3
למה סוגרים בתואנה מוגן?
מלכה
2
נראה מושלם
אמא
1
שפית בגרוש. מה מבינה בכלל באוכל.
רות
לא יפה יום כיפורים ראש השנה מגיע
היום

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבשלות בכיכר: