טרגדיה בבעלזא

שבועיים אחרי הוריו: הרה"ח רבי יצחק מאיר שיף ז"ל

שלושה חודשים אחרי שחלה בדלקת ריאות קשה, ואז נדבק בנגיף הקורונה - מה שהחמיר את מצבו, נפטר הרב יצחק מאיר שיף, בדיוק שבועיים אחרי שהוריו נפטרו באותו יום (דיין האמת)

(צילום: שאטרסטוק)

טרגדיה קשה בחסידות בעלזא עם היוודע דבר פטירתו של האברך הרה"ח רבי יצחק מאיר שיף ז"ל, מחשובי חסידי בעלזא בעיר אשדוד.

המנוח נפטר כשבועיים בלבד לאחר פטירת הוריו הרה"ח רבי יוסף שיף זצ"ל ואמו מרת איטא ע"ה שנפטרה כשעה לאחר פטירת בעלה.

המנוח בן 48, חלה בדלקת ריאות ובנגיף הקורונה לפני כשלשה חודשים, ולאחר שחלה הידרדרות במצבו הוא אושפז בבית החולים אסותא בעיר אשדוד שם היה מורדם ומונשם.

חסידי בעלזא, משפחתו ומכיריו העתירו בתפילה לרפואת האברך רבי יצחק מאיר בן איטה, אך לדאבון לב, הוא נפטר בשעות האחרונות.

אחד מבני המשפחה מספר בכאב על רבי יצחק מאיר ז"ל שהיה איש אהוב על סובביו וידען גדול בעיקר בנושאי חסידות והיסטוריה חסידית, איש משכמו ומעלה שהיה קובע עיתים לתורה ולהלכה.

במשך שנותיו חיבר המנוח את סדרת הספרים בנושאי היסטוריה חסידית 'צדיקי עולם', ומאז זכה לכך שרבים היו מתעניינים אצלו בנושאי היסטוריה.

עוד מספר אחד מבני המשפחה כי רבי יצחק מאיר חלה בדלקת ריאות קשה לפני כשלשה חודשים, ולפני שהספיק להחלים הוא נדבק בנגיף קורונה, מה שהחמיר את מצבו מאד, עד אשר החזיר את נשמתו ליוצרה למגינת לבם של רעייתו ובני המשפחה המורחבת.

תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.

לתרומות עבור 12 היתומים, כנסו >>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

30
יש אנשים שלא יאהבו את התגובה הבאה, אך זו עובדה שמגובה במסמכים: האבא, ר' יוסף שיף ז"ל - לא-נפטר-מנגיף- הקורונה. כן כן, מה שאתם שומעים. היה לו את המחלה, וממנה נפטר. באותו יום שנפטר עשו לו בדיקת קורונה שיצאה שלילית!!!!!!! וזה כתוב במסמכים הרפואיים שלו! אלא מאי? ידוע שבית החולים מקבל כ-10,000 ש"ח עב
שיחתות בי"ח
אתה יכול אולי להציג העתק של המסמכים? אני לא בטוח שאתה צודק. הקטע האחרון בתגובה שלך בכלל מתאים לסיקריקים או לנוער גבעות.
פלדמן
יש לך טעות מקבלים על כל נפטר מקבלים 100,000 $ ועל מבריא בית החולים משלם50,000 $ ....
באמת
בדיוק ידוע שכל רופא מקבל גם ערכה אישית של ילקוט הלוקיטי וקלמר תואם עבור כל חולה קורונה שמאבד את השמיעה. ידוע.
מישהו
29
לאחרונה שמעתי על רבוי מקרי חולי הדלקת ריאות במצב קשה ל"ע,כדאי לבדוק אם זה קשור לקורונה
דני
28
אוף אוף אוף אוף איזה מפחיד השם ינחם אתכם ולא תוסיפו לדאבה עוד
ב
27
לא יודע מה קורה שם באסותא אשדוד אבל נפטרים שם צעירים נראה לי שהטיפול שם לא משהו לפחות כך טוענת אשתו של האברך אוברלנדר שנפטר שם לא מזמן.
מצער
אחד מגורמי הרפואה החרדית מתריע כבר זמן רב להתרחק מאסותא אשדוד הטיפול ה"מעולה" שלהם כבר קברה הרבה אנשים לאחר שהם פיספסו את האיבחון והטיפול הראשוני
מנחם
26
ידיכם דמים מלאו
יוסף
ידונו אותך על כך שאתה מדבר נגד צדיקים שכביכול הם רוצחים
נננ
איזה צדיק????????????????????
בנימין
25
עכשיו צריכים לבקש מהרבי מבעלזא מכתבי עידוד לחסידים היושבים בציון ובאשדוד שמתחילים לחשוד שהם מתו מקרונה!!! ולא ממות בעריסה שהרבי יחזק את ליבם באמונת חכמים שלא יערערו על הרבי חס ושלום?
יוסי
24
מי התיר לזלזל בהנחיות. לא בשמים היא (ובפרט שלא שמענו ולא ראינו רוח הקודש מעולם..)
רוח הקודש בבעלז
23
בבעלזא מתנהגים כאילו אין מגיפה
יעל
22
יאלללה עכשיו כולם כותבים נגד בעלזא
דורי
המציאות כותבת נגד בעלז, אתם לא יודעים לקרוא את ה"הווה".
יהודי
21
למגיבים שמקטרגים על בעלזא, כתוב בפירוש שהיה לו שלשה חדשים דלקת ריאות קשה ואחר כך נדבק בקורונה וזה סיבך את המצב, יכול להיות אפילו שזה היה בבית חולים, אז אפוא פה בעלז בתמונה, נכון שזה אסון בקהלת בעלז אבל זה לא קשור בשמירה לצערנו כל החסידויות סבלו גם אלה ששמרו
יואל
תקרא מה שכתוב במגביות של וועד הרבנים, שקודם נדבק בקורונה ואחר כך קיבל דלקת ריאות. שם זה יותר אמין, זה מטעם הקהילה והמשפחה
פלדמן
עובדתית זה לא נכון, אלו ששמרו לא סבלו
פלדמן
מתו בלי לסבול
א
גם לא מתו, וגם לא סבלו
פלדמן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בהספדים: