האיחוד האירופי: לקיים דיון על ירושלים

שרי החוץ של האיחוד האירופי שהתכנסו היום בבריסל, הכריזו כי האיחוד יהיה מעורב במשא ומתן בין ישראל והפלסטינים. השרים ציינו כי על המו"מ לכלול גם דיון בנושא ירושלים (מדיני)

(צילום: shutterstock)

למרות החרם על ההתנחלויות, נראה כי האירופאים מתעקשים להיות מעורבים בתהליך השלום הישראלי-פלסטיני: במהלך כינוס שרי החוץ של האיחוד האירופי בבריסל, הכריזו השרים כי בכוונתם להישאר מעורבים בצורה מלאה במשא ומתן המדיני בין ישראל והפלסטינים.

שרי החוץ של האיחוד הדגישו כי על המשא ומתן שייפתח בקרוב לכלול בתוכו דיונים בנושאי הליבה של הסכסוך, בהם ירושלים, הגבולות והפליטים.

השרים ציינו כי האיחוד האירופי יתמוך במאמצים, בכדי להבטיח שהמשא ומתן יישא פרי. עוד צויין בכינוס שרי החוץ של האיחוד האירופי, כי באם יושג הסכם בסיומו של המשא ומתן, "הדלת תיפתח בפני שיתוף פעולה עמוק ורחב יותר בין האיחוד האירופי לבין כל המדינות באזור".

"האיחוד האירופי משבח את נחישותו של ג'ון קרי ואת המחויבות האישית שהפגינו ראש הממשלה נתניהו והנשיא אבו מאזן" נאמר בכינוס שרי החוץ של האיחוד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

6
כתוב (קהלת) "ביום שיזועו שומרי הבית", ופירש הג"ר אליהו לופיאן זצ"ל, שתמיד ביום האחרון והמכריע (היום האחרון של השנה, ושל חיי האדם בעוה"ז, ושל השנים שטרם הגאולה), שני שומרי הבית – הטוב והרע – מפעילים את כל כוחם לנצח, וכן לענין ארץ ישראל, כמה שאנחנו יותר מתקרבים לימות המשיח, כך מצד אחד הקב"ה הטוב והמיט
כובש ארץ ישראל
5
על ירושלים לנשל אותה מעם ישראל!!!!היל"ת
ש
4
????????????????????????
דוד 1

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: