מהפכה בש"ס?

50% רוצים את ישי בראשות ש"ס, רק 25% את דרעי

סקר שערכה ד"ר מינה צמח מציג תמונה שעשויה להדאיג את יו"ר ש"ס, אריה דרעי. לפי הסקר, 50% ממצביעי ש"ס רוצים לראות את אלי ישי חוזר להנהיג את התנועה הספרדית. צמח הבהירה: "רק 40 איש השתתפו בסקר. יש לקחת את זה כאינדיקציה" (אקטואליה)

אריה דרעי ואלי ישי (צילום: פלאש 90)

פוליטי מדיני

00:00/00:00

מהפכה בש"ס? סקר חדש של ד"ר מינה צמח שפורסם אמש (ראשון) בחדשות ערוץ 2, מציג תמונה שעשויה להדאיג את יו"ר ש"ס, אריה דרעי. לפי הסקר, 50% ממצביעי ש"ס רוצים לראות את יו"ר ש"ס לשעבר אלי ישי חוזר להנהיג את התנועה הספרדית. לעומת זאת, רק 25% ממצביעי ש"ס רוצים לראות את אריה דרעי ממשיך לכהן כיו"ר ש"ס.

הבוקר הסבירה מינה צמח את תוצאות הסקר. בראיון למרדכי לביא ב'קול ברמה' אמרה צמח: "התוצאות הם שלאלי ישי יש עדיפות משמעותית, אבל אני מוכרחת להגיד מספר התומכים של ש"ס בסקר של 500 אנשים - הוא לא גדול, רק כ-40, ולכן יש להתייחס לדברים כאינדיקציה".

"גם בכלל הציבור, בעיקר בקרב מצביעי ימין - לאלי ישי יש עדיפות על אריה דרעי. אבל שוב, בקרב תומכי ש"ס המספר הוא קטן ויש להתייחס לזה כאינדיקציה בלבד", הסבירה צמח.

יצוין כי על פי הסקר, אריה דרעי מצליח לשמור על כוחה של ש"ס למרות פטירתו של מרן פוסק הדור רבי עובדיה יוסף זצוק"ל, וש"ס זוכה ל-10 מנדטים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

44
כמובן חוץ מההצלחה באלעד שהביא ראש עיר חזק שקידם את העיר כל יום בקדנציה הלא הוא הרב יצחק עידן.
שמואל
43
אלי ישי הוא אדם נאמן, נאמן לרבותיו, נאמן למצביעיו. אריה דרעי שיקר את הרב בעבר ושיקר למצביעיו. זו הסיבה שרוב בוחרי ש"ס רוצים את אלי ישי בראש המפלגה
שולמית
42
מרגע שדרעי המיונר חזר לזירה אני כמצביע שס ותיק כבר לא מצביע יותר לשס דרעי לא הוסיף אפילו רבע מנדט
אלי
41
שחצנים מתנשאים וגזענים.זהו.זה.נקודה.סוף
.יהודי.
40
בתקופה הקשה שלנו שאנחנו מאוימים מכל מיני אנשים על כל מיני גזרות הוא דרעי אדם חזק ויודע להתחכם! צריך את דרעי עכשיו! שלא תבינו לא נכון אני איש ר' אליהו ישי בדם אבל אלי ישי הוא תמים מדי וצדיק מדי בשביל לעמוד בראש מפלגה בתקופה קשה זו!
אדם מהעולם
39
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גד
ישי כי הם מפחדים מאריה!
yosi
38
מי ששנא את מרן שונא היום את חכם שלום ומי ששנא בעבר את רבי אריה בהמשך שנא את ישי ושוב היום שונא את אריה וכביכול מתגעגע לישי
בר עמי
37
שהרב עובדיה נפטר כותרות ש'ס מתפרקת והנה ש'ס לא מתפרקת אז די עם כותרות השנאה .
הפרד ומשול
36
למרות שאין לי שום קשר לחרה האלה אבל אפילו הם מבינים שאת השרלטן והגנב דרעי אסור להעמיד בראש המפלגה ועדיף להביא לשם את אלי ישי גם אם הוא פחות "ערמומי"
גדליהו
35
סקר של 40 איש זה סקר בכלל?
סקרן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: