אנשי לפיד חוגגים

סקר חדשות 2: שוויון בין 'הליכוד' ל'יש עתיד'

סקר ערוץ 2 טוען לשוויון בין יש עתיד והליכוד. אנשי לפיד כבר מצהירים: "לפיד ראש הממשלה הבא - הוא יישב בממשלה אחת יחד עם המפלגות החרדיות". הנתונים המלאים (חדשות, פוליטי)

לפיד ונתניהו, ארכיון (צילום: Noam Revkin Fenton/FLASH90)

סקר מינה צמח ומנו גבע עבור חדשות 2 מעלה כי אילו הבחירות היו מתקיימות היום, הרי שמפלגת השלטון 'הליכוד' בראשות בנימין נתניהו ו'יש עתיד' בראשות יאיר לפיד זוכות כל אחת ל-25 מנדטים. ב'יש עתיד' מרוצים ומצהירים כי לפיד הוא ראש הממשלה הבא וכי יישב בממשלה אחת יחד עם המפלגות החרדיות.

על פי הסקר, תנועת ש"ס בראשות אריה דרעי שומרת על כוחה, לא נחלשת - אך גם לא מתחזקת - וזוכה לשבעה מנדטים. 'יהדות התורה' מתחזקת במנדט אחד וזוכה בשבעה מנדטים, מספר דומה לזה של ש"ס.

'הבית היהודי' בראשות נפתלי בנט מתחזקת וזוכה ב-11 מנדטים. המפלגה הערבית המשותפת זוכה ב-13 מנדטים. 'המחנה הציוני' בראשות יצחק הרצוג מתרסקת לעשרה מנדטים בלבד.

'ישראל ביתנו' בראשות אביגדור ליברמן מתחזקת לשמונה מנדטים, 'כולנו' בראשות משה כחלון נחלשת לשבעה מנדטים. ומרצ בראשות זהבה גלאון - גם היא עם שבעה מנדטים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

18
ה
צו'לנט
17
ההההההההההה
בוי בוי
16
הם שוב 66 מנדטים
gf
15
כבר ניתנה הזדמנות ללפיד להיטיב עם עם ישראל אך הוא לא צלח, לכן בע״ה הוא לא יעלה. זו אשליה כל הסקרים הם שקרים (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי
14
כיום יש תוכנית חיסכון רק לילדים החרדים, לא למבוגרים. ואם לפיד יעלה לשלטון יקצץ הקצבאות והתמיכות, עלולךים להגיע לחרפת רעב. לכן צריך לדרוש מביבי כבר עכשו חסכון למשפחות חרדיות, כמה אלפי שקל כל חודש, כי מי שלא טורח בערב שבת אצל ביבי, לא יאכל בשבת הארוכה אצל לפיד.
דן סגל
13
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ארנסט
12
הסקר החשיב רק מפלגות קיימות ולכן פייגלין לא נסקר. סקר מגוחך.
משה
11
שבוז'י מנצח, והתוצאה ידועה. אז אל יתהלל חוגר כמפתח. את התוצאות יודע כעת רק הקב"ה, ונקוה שמפלגת "אין עתיד" בראשות לפיד עוד תיפול לאשפתות הפוליטיות ותימחק מהמפה הפוליטית.
אבי
10
שיראה רק דברים טובים
פלוני
9
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שהלפידיאיראתישראל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: