בחירות 2019

סקר מנדטים חדש: יהדות התורה- 9, ש"ס- 4

מסקר מנדטים שפורסם ב'ישראל היום' עולה כי 'יהדות התורה' מתחזקת לתשעה מנדטים, ש"ס נחלשת לארבעה מנדטים • משה כחלון והבית היהודי לא עוברים את אחוז החסימה (ארץ)

משה גפני ויעקב ליצמן (צילום: יונתן זינדל, ויעקב נחומי - פלאש 90)

סקר מנדטים חדש שפורסם הבוקר (חמישי) ב'ישראל היום' ונערך בשיתוף 'i24NEWS' מעלה כי אם הבחירות היו מתקיימות היום הרי ש'יהדות התורה' המאוחדת מתחזקת לתשעה מנדטים, ש"ס בראשות השר אריה דרעי נחלשת לארבעה מנדטים.

על פי הסקר, רוב מפלגות הימין לא עוברות את אחוז החסימה. 'ישראל ביתנו' בראשות אביגדור ליברמן, 'כולנו' בראשות משה כחלון, 'הבית היהודי' בראשות רפי פרץ, 'האיחוד הלאומי' בראשות בצלאל סמוטריץ' ו'עוצמה יהודית' בראשות איתמר בן גביר ומיכאל בן ארי - לא עוברות את אחוז החסימה. כך גם 'התנועה' בראשות ציפי לבני.

מהסקר עולה כי 'הליכוד' בראשות בנימין נתניהו ממשיכה להוביל עם 32 מנדטים. 'חוסן לישראל' בראשות בני גנץ עם 19 מנדטים. 'יש עתיד' בראשות יאיר לפיד עם 11 מנדטים.

הרשימה הערבית המשותפת בראשות איימן עודה עם 9 מנדטים, 'העבודה' בראשות אבי גבאי עם 8 מנדטים, מר"צ בראשות תמר זנדברג עם 7 מנדטים. 'הימין החדש' בראשות נפתלי בנט ואיילת שקד עם 6 מנדטים.

תע"ל בראשות אחמד טיבי עם 5 מנדטים, 'זהות' בראשות משה פייגלין עם חמשה מנדטים ו'גשר' עם ארבעה מנדטים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

22
בעזרת ה' תמחק ש"ס מהמפה דרעי יעוף לכלא המועצת יפסיקו לפחד ולא יהיו יותר שקופים
רוני כהן
21
למה?? כי זו המפלגה של גדולי ישראל!!!!! האמת שמעניין מאיפה אולי עץ עשו תשובה
חציל
20
שדרעי הוא נטל כבד על שס , אבל עם המושחת הזה אין מה לדבר , רק אחרי שירסק את מפעל חייו של מרן זצוק"ל לחלוטין אז יבין השחצן הזה מה הוא עולל לנו .
פיני
19
ג 4 כי ג 9 זה ודאי הזוי מעולם ליהדות התורה לא היה 9 ואילו לשס היה גם היה. על כרחך למסקונא: הסקר משמח שס - 9. וראיה לכך: חכו ליום הבחירות ותאכלו את הקנייטש
אליהו
הם הראו תוצאות סקר (שלדעתך טועה, נו) לא ניסו חס וחלילה להשפיל אף אחד... נ.ב. אני מציע להגיא לפשרה כזו: 9 ל-ג' ו9 ל-ש"ס.
יהושע
18
שס לא עוברת
שריח
17
השאר עורבא פרח
אשר
ואני מאמין שבפועל יצביעו פחות ולא יעברו
דרגה
כמו יתר חבריך.....
שי
למי יש את האינטרס ש"ס לא תעבור? אדרבה - 9 מנדטים לג' וש"ס גם 9!
יהושע
16
כבר אמר מרן על דורעי . זה רשע מרושע . זה יוריד אותנו ל 40 % פחות . איך אתם לא שומעים למה שאמר מרן זצוק"ל ? איך דורעי מצליח לסובב לכם את הראש כרוב שלכם ?
תלמיד מרן
15
שס מתנהלת על ארבע ללא עקרונות חבר מועצה יכול לעשות על האש בשבת במקום אחר חבר מועצה בכיר תומך במפדל ומקבל שכר בטיקט של שס ולכן ארבע מנדטים זה ארבה הגיע הזמן להנהגה אחרת יותר ערכית
שקוף
14
הלא שפויים נשארו לבחו בשס . השפויים ברחו משם ומהר . הרב כהן הגדיר את הסרוגים , " עמלקים " הרב כהן ירק על חרדים שלא בחרו שס בבית שמש . תגידו ? אתם מפלגה פוליטית או שכונה של בדווים מטובה זנגריה ?
אישפוי
13
כי ילדיהם לומדים במוסדות האשכנזים, ורוצים למצוא חן בעיני הפריץ.
דן סגל
יהדות התורה השכילה להתקרב לציבור הכללי ונהייתה יותר מתונה. והציבור מחזיר לה באהבה ואהדה. ש"ס הקצינה ומשניאה את הדת.
יהודי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: