בחירות 2020

אריה דרעי: "גוש הימין קרוב ל-60 מנדטים"

"אנחנו קרוב ל-60 מנדטים", כך אמר הבוקר יו"ר ש"ס השר אריה דרעי לאחר שהצביע בבחירות, והזהיר מפני "ממשלת שמאל-מרכז ביחד עם הרשימה המשותפת וליברמן" (חדשות)

יו"ר ש"ס השר אריה דרעי, פתח את יום הבחירות (שני) בתפילת שחרית בציונו של מרן רבי עובדיה יוסף זצ"ל ולאחר מכן הגיע לקלפי בשכונת הר נוף, לממש את זכותו ולהצביע בבחירות.

בצאתו מהקלפי, אמר דרעי כי "זו הפעם החמישית בשנה וחצי האחרונות שאני נמצא פה ומצביע. אני משוכנע שזו הפעם האחרונה מכיוון שאני מקווה מאוד שהיום נקבל לגוש הימין 61 מנדטים בראשות בנימין נתניהו וש"ס תהיה חזקה".

דרעי הוסיף והזהיר כי "אם חלילה לא נקבל את ה-61 והגוש השני יקבל את ה-61 - אין לי ספק שתוקם ממשלה בראשותו של גנץ ביחד עם ליברמן, מרצ ומפלגת העבודה ובתמיכה של הרשימה המשותפת. זה ברור לי מעל כל ספק.

"עמיר פרץ אמר את זה במפורש שהגוש השמאלי הגיע לסיכום יחד עם ליברמן להקים ממשלה בכל מחיר. לכן הבחירה ברורה – או ממשלה ימנית בראשותו של בנימין נתניהו או ממשלת שמאל-מרכז ביחד עם הרשימה המשותפת וליברמן".

דרעי הוסיף ואמר כי "ההכרעה היום חייבת להיות ברורה ביותר. אנחנו קרוב ל-60 מנדטים, עם קצת מאמץ ואם אנשים לא ישליכו את הפתק שלהם לאיבוד לעוצמה יהודית ובכך יחזקו את השמאל ויענישו בזה את ארץ ישראל - אנחנו בע"ה נעבור".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
איזה גוש ימין??? אין ימין כיום בישראל. ביבי מביא את תכנית טראמפ הכוללת מדינה פלסטינית...זה נקרא ימין???? ביבי במקום למגר את החמאס מאפשר הזרמת מיליוני דולרים מידי חודש...זה ימין???? גנץ הוא יותר ימני מנתניהו.
דוד רפאל
8
המון חרדים מתכוונים להצביע לבן גביר. אותיות נץ בקלפי. תהיה לו תמיכה חרדית חסרת תקדים.
שימי
בן גביר מושתל של השמאל כל מי שידוע ש1 ועוד 1שווה 2 מבין זאת
בנימין
פרט לכמה הזויים עם ראש בקיר שמבזבזים קולות לימין!! האידיאולוגיה שלו ממש לא ברת יישום עם כל הכבוד לדעות שלו.. כל מי שמצביע בן גביר שייקח על גבו את עליית השמאל והמלחמה ביהדות..
אני
7
ש"ס הם בובות של ג'. אם יעלו האפליות ימשיכו כרגיל.... הצביעו נץ בקלפי לאיתמר בן גביר.
קובי
6
חברים נצביע שס נביא 10 מנדטים ויהיה פורים שמח ארור המן ארורים שונאי ישראל ושונאי התורה (צריך לחסל אותם תוך48שעות)
איתי
5
על אפכם וחמתכם ש'ס תמשיך כמו תמיד להפתיע בגדוללללללללל ואוייבי התורה ושומרי המצוות כמו ליברהמן ולפיד השנאה וחבר מרעיהם תפול עליהם אימתה ופחד בגודל זרועך ידמו כאבן שאין לה הופכין ותרום קרנה של התורה וליהודים היתה אורה ושמחה וששון ויקר
מוחה
4
דברי טעם לאור העובדה שליברמן לא שלל זאת.
כל הכבוד לרב דרעי
3
בני גנץ גמגם הבוקר בראיון ואמר שהוא מאורגן מתארגן נתארגן להקרבת הקרבת הרכבת ממשלת הדרום כי הוא נושק נושך ננשך נישק ננשק ל102 מנדטים וכי הסכר סקר שקר האחרון מגלה שכחול-שחור-אדום-לבן מאוד קרוב כרוב קרונה לשש שישה שישים שלשים מנדטים!
gabi140
חזק
א
2
דרעי הביתה לפתוח דף חדש בשס. לע עוד ישי לא עוד דרעי. דף חדש מועצה חדשה תורת מרן באמת לא עוונטא של אנשי מכלוף
דרעי קח פנסיה ועוף נשס
1
אתה תותח הרבה זמן לא צחקתי ככה
ל-7

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: