"הוא בגד"

בנט סירב להיפגש עם נתניהו בארבע עיניים

ברקע הסערה על הוועדה למינוי דיינים, ראש הממשלה בנימין נתניהו, ניסה ליזום אמש פגישה בינו לבין יו"ר ימינה נפתלי בנט, אך האחרון ביטל ברגע האחרון: 'נתניהו בגד בנו' (פוליטי)

(צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

למרות המתיחות בין שני האישים, ראש הממשלה בנימין נתניהו, ניסה ליזום אמש (שלישי) פגישה בינו לבין יו"ר ימינה נפתלי בנט, אך בנט ביטל ברגע האחרון.

על פי הדיווח של עקיבא נוביק, הפגישה היתה אמורה להיערך בארבע עיניים, וזאת על מנת לפעול להרגעת הרוחות בין שתי המפלגות.

הרקע לסערה בין המפלגות, הוא ראשית, אי צירופה של 'ימינה' לקואליציה, וגם בנושא הועדה למינוי דיינים, בין הליכוד לבין ימינה והמתקפות מימין על הליכוד בנושא תכנית המאה.

מטעם 'ימינה' טעונים, כי בנט נענה להזמנתו של נתניהו. אך באותו זמן, הליכוד הוציא הודעה מכוערת נגד ימינה – בנט סבר שאי לכך אין טעם בפגישה, ביטל אותה ואמר. "נתניהו בחר לבגוד בציונות הדתית ולפרק את גוש הימין, שיישא בתוצאות".

הטונים בין הצדדים עלו, כאמור לאחר שבמינה עלו להתקפה ביום שני האחרון על כך שהוועדה למינוי דיינים עברה לראשות ש"ס, ולא היה איש ליכוד בראשות הוועדה.

מוקדם יותר, התקיימה ישיבת סיעה לוחמנית של חברי הכנסת של ימינה עם ראשי מועצת יש"ע נגד עסקת המאה, לאחריה זומנו ראשי מועצת יש"ע לפגישה עם נתניהו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

7
תתקנו...לפיד ביטל לבנט.
ניר
6
הציונות הדתית היא לא שמאל. היא ימין מלא. ויש לה זכויות בשמירה על הארץ. יחד עם זאת, הציונות הדתית מבולבלת כרגע. בנט ושקד, ששימשו אצל נתניהו כפקידים, עזבו והשתלטו על נתח של 50% לערך מהציונות הדתית המפוארת. שקד לא דתית ובנט עם כיפת פריטיב, וזה בסדר גמור. זה מייצג ציונות דתית?!
ארז
5
בנט הוא הפודל החדש של וזבק
כפיר
4
בנט אידיוט, כולה רוח וצלצולים. שחצן ונפוח מגאווה.
ט
3
אדוני נפתלי בנט, מדוע ממש בסוף כהונתך כשר בטחון, חתמת על העברה של הלוואה פושעת *מכספי המיסים של אזרחי ישראל* בסך 800 מליון שקל לרשות הפלסטינית שמממנת רוצחי ישראלים??
שמעון
2
ככה זה שיש חתרן וחתרנית במחנה הציונות הדתית, שבגלל תיק בממשלה, שורפים גם את המחנה וגם את המועדון כולו.
יואל
1
נפתלי בנט עבר מישיבה לישיבה בציונות הדתית, והסביר: ׳לא צרפנו את עוצמה יהודית, כי הם נגד המדינה׳. ראש ישיבה אחד בלבד, העז להעיר לו: ׳אני מכיר אותם זה, ממש לא נכון, הם ציונים לא פחות ממך׳. תשובת בנט: ׳זה רק לצורכי הקמפיין׳. הבנתם, לשקר להכפיש להחרים, זה מותר אם זה ׳לצורכי הקמפיין׳.
מיכאל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: