חבר הקואליציה של בנט

עבאס נגד המצעד: 'ניסיון להבעיר את האזור'

יו"ר רע"מ מנסור עבאס, שעל מפלגתו נשענת הקואליציה שבראשות נפתלי בנט, יוצא במתקפה בוטה נגד ההחלטה לקיים כעת את מצעד הדגלים בעיר העתיקה בירושלים: "התגרות משולחת רסן" (בארץ)

עבאס, והמצעד (צילום: חיים גולדברג, כיכר השבת / אבשלום ששוני, פלאש 90)

יו"ר 'הרשימה הערבית המאוחדת', ח"כ מנסור עבאס, תוקף את החלטת הגורמים המוסמכים לאפשר את קיומו של 'מצעד הדגלים', המתקיים בשעה זו (שלישי) בירושלים, וצפוי לעבור בעיר העתיקה.

מנהיג המפלגה האסלאמית בישראל, שותפו של ראש הממשלה נפתלי בנט לקואליציה, כתב: "מצעד הדגלים בירושלים היום הוא התגרות משולחת רסן, עיקרו צעקות שנאה והסתה לאלימות, וניסיון להבעיר את האזור למטרות פוליטיות".

"השר לביטחון פנים עמר בר לב", תוקף עבאס גם בכיר מפלגת העבודה, "כמו גם המשטרה, היו צריכים לבטל את המצעד. אני קורא לכל הצדדים לא להיגרר להסלמה, ולשמור על איפוק מרבי".

לדברי יו"ר רע"מ, "אין ספק שמטרת יוזמי המצעד, היא לאתגר את הממשלה החדשה ולהתיש אותה, בסדרת אירועים נפיצים בתקופה הקרובה, ולהחזיר אותנו אחורה להסלמה מיותרת, שתסכן חיי אדם - כפי שחווינו בחודש האחרון".

"הרשימה הערבית המאוחדת קוראת להשקיע מאמצים מדיניים, כדי להגיע להסדר מדיני בין שני העמים, הישראלי והפלסטיני; הסדר שיגשים את החזון אליו אנו שואפים: השגת שלום, ביטחון הדדי, שותפות וסובלנות בין שני העמים. זהו החזון היחיד שיכול לשים קץ לסכסוך עקוב מדם".

מנגד, מתן פלג יו"ר תנועת 'אם תרצו' - אחת ממארגני המצעד - אמר: "ירושלים מעולם לא הייתה חופשית ובטוחה יותר לכלל העדות והדתות, מאשר בזמן הריבונות הישראלית. אסור לנו לקפל את הדגלים ולוותר על הנכסים ההיסטוריים הללו, בגלל ארגוני טרור ושאר מבקשי רעה, ואנו שמחים שאלפי אנשים בחרו להניף את דגלי ישראל פה בגאון וללא כל פחד".

"נגד ארגוני הטרור אנחנו מעבירים מסר חד וברור: ירושלים היא בירתה הנצחית של ישראל. מדובר באירוע ערכי, חינוכי, לאומי וציוני, מהמעלה הראשונה", הכחיש יוזם צעדת הדגלים את טענות עבאס כי הוא נועד להוביל להסלמה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

20
עבאס קיבלת 50 מיליארד תדרוש עכשו ר.מ תאמין לי תקבל
ללא שם
19
האמת שרק רואים אותו ומבינים את סמורטירץ 'להשאר מסוגל להיות איתו שניה . ולא עברו כמה שעות מאז שהו אצער וכבר משחרר זוועות מפיו
בת ישראל
18
תכלס צודק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מישהוא
17
ה' ישמור אותם!!! את כל עם ישראל ואת כל מי שהגיע למצעד הזה! אשריכם!!!
אני
16
אחרי שפרקו להם כל דבר שדומה לטרור הם מתחבאים במנהרות שלהם כל הפחדנים
לפיד
15
נפתלי בנט!!! יש שריפות מבלוני תבערה בעוטף עזה! שמת לב לזה??יאללללה קדימה , חסל אותם כפי שהבטחת!!!
צבי
14
בן גביר אלוף!
איתמררררר
13
עצם ההתייחסות זה כבר טעות . לא לענות על זה ולא לדבר על זה
גיא
12
למרות שהוא לא מי שצריך לומר את זה אבל לצערינו הפעם הוא צודק... אין שום מטרה במצעד הזה חוץ מהתגרות באומות גרידא!! חבל...
ג' שבועות
11
כל הכבוד לבן גביר! למרות כל ההשפלות הוא ממשיך ומרים את הראש שלו ולא מוותר למרות שלא עבר בהתחלה את אחוז החסימה הוא המשיך להילחם כמו פנתר. זה פוליטקאי אכפתי!
כל הכבוד!
10
אדון עבאס , עשה לעצמך טובה ותתחפף לנו מהעיניים .. גם ככה אתה צריך לומר תודה שאתה עדיין חי בארץ
משה
9
בעד הערבים סתם מאיים כדי שישראלים גאים לא ירימו את הדגל וירגישו שהם מתחת השבויים שלהם... איזה מין דבר זה שסוהר מפחד מהעצור? זה נראה לכם הגיוני?? מי מסכים איתי??
חרדית
8
שיהיה גבר ויפרוש מהקואליציה
בנימין
7
אני רק שאלה: מדוע הפגנות עם דגלים שחורים במשך שנה! הן לגיטימיות וצעדה אחת עם דגלי כחול-לבן היא נושא המזעזע שמיים וארץ?
לב
6
אני לא רואה שום בעיה במה שהוא אומר!
אלי
5
חחחחחחחחחח, קשקשן, שישב וישתוק, ויגיד תודה שהשלטון כרגע לא דמוקרטי, כי אחרת הינו מעיפים אותו ומהר!
תהילה
מי קשקשן ? .....
ישראל חי
4
כל מי שתמך פה בדבריו של מנסור אבעס הרשע!! אני מקווה מאוד שהוא לא שכח שירושלים היא המקום הכי קדוש ליהודים וה יתברך תובע מאיתנו להיות שם ורק אנחנו בלי שום ערבי אז כל מי שאמר שהוא צודק תעשו חשבון נפש טוב כי בעולם הבא ישפטו אותם וזה לא יהיה נעים
נדב
3
לא הבנתי.. למה זה בכלל אמור להבעיר את האיזור? אסור ליהודי להסתובב עם דגל ישראל בתוך הארץ שלנו?? למה בכלל יש על זה דיונים?
חושבת בקול..
2
מנסור צודק ב100 אחוז
יוני
1
עיקרו צעקות? בואו וראו. שירים וריקודים בקדושה והודאה לה' !!
צבי

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: