בוועדת הכספים | צפו

גפני החמיא: "אתה תהיה היו"ר הטוב ביותר"

בדיון בוועדת הכספים, הפתיע יו"ר ועדת הכספים לשעבר גפני, את היו"ר הנוכחי, אלכס קושניר, כאשר הבהיר לו, כי הוא יכול להירשם כיו"ר הוועדה הטוב ביותר בעשור האחרון | צפו (ארץ)

יו"ר יהדות התורה ח"כ משה גפני השתתף היום (רביעי) בדיון ועדת הכספים בנוגע להצעת חוק המכר להורדת המחירים במדד תשומות הבניה.

גפני הסביר בוועדה: "המדינה צריכה לבוא ולומר, שהיא לא מכניסה את היד לכיס של הזוגות הצעירים שאין להם כסף לקנות דירה".

"המדינה", הסביר גפני, "יכולה לעשות, כמו שהיא עשתה חלקית עם מס הבלו על הדלק. זה בסוף יהיה הפתרון ליוקר מחירי הדיור, המציאות כיום שהחברה הישראלית נמצאת בה היא בלתי נסבלת."

ח"כ גפני הוסיף בציניות לעברו של יו"ר הוועדה הנוכחי אלכס קושניר: "אם אתה תעשה את זה אדוני היו"ר, אתה תיזכר כיו"ר ועדת הכספים הטוב ביותר שהיה פה בעשור האחרון".

צפו בוידיאו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
חנופה לרשע שלעג על נושא הטהרה והשמיץ את החרדים כאחרון האנטישמים, בושה וחרפה לגפני ולכל אלו שצחקקו שם
יאיר
8
גפני צודק. הורדת מיסי המדינה על הדירות לזוגות צעירים, תפחית משמעותית את מחירי הדירות, וטוב עם הממשלה תאמץ את זה. ברצינות ולא בציניות.
אפרת
7
גפני, תפסיק ללקק כל הזמן את הרגליים של העוכרי ישראל האלה...
מ א
הוא החמיא לבצלאל סמוטריץ....
דוד
6
גפני מברוק! הלוואי ויצליחו!
ג
5
חחח דווקא קושניר נראה זורח מאושר ומאושר מעצם המחמאה.....
מישהו
4
גפני אין הליך
קוקי
3
גפני עושה רושם של ילד שרק מחכה שמשהו יתן לו את הלקקן בדמותה של וועדת הכספים
גפני
2
גפני די כבר לשקר לכולנו אתם וביבי הייתם עשר שנים ולא עשיתם כלום פשוט כלום ושום דבר בשביל מה אתם בכנסת??? בבקשה תפנו את המקומות לאנשים אחרים אולי הם כן יעשו משהו ואם הם לא יעשו שיעופו גם הם
דייב
1
גפני צודק במה שצריך להחמיא אם זה יקדם משהו אז מעולה! חייבים פתרון עכשיו
ג

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: