הרפורמה בתחבורה | צפו

מיכאל ביטון: "יש נגדי איומים - וקמפיין אישי"

חבר הכנסת "המורד" מהקואליציה, דיבר היום בוועדה שלו על מה שהוא עובר, לאחר שהודיע שהתנגד לחוקי הקואליציה, "עושים נגדי קמפיין אישי, קיבלתי מאות הודעות" | צפו (ארץ)

חבר הכנסת מיכאל ביטון, שהודע אתמול (ראשון), כי הוא מסיר את ההקפאה מהמרד שלו בקואליציה וחוזר להצביע עם האופוזיציה, זאת למעט הצעות אי אמון וחוק יו"ש, הבוקר, הוא תקף את שרת התחבורה.

"משרד התחבורה לא רוצה לשמוע על צמצום ההתייקרות לשכבות החלשות. למה? מדוע הם מתעקשים? על מה זה יושב? האמת אין לי תשובה, אבל גם ברגע זה אני מקווה שהאנושיות תנצח".

"במקביל", הוסיף ביטון וסיפר על מה שהוא עובר בשבוע האחרון: "אנחנו מקבלים התקפה אישית, ככה זה בחיים, כשאתה יוצא למאבק, לא מדברים איתך על המספרים האמיתיים, יתקפו איתך אישית, יעשו קמפיין אישי, יאיימו עליך, קיבלתי כמה מאות הודעות פוגעניות, אבל גם קיבלנו מאות פניות של אזרחים על כמה הם משלמים".

"הדבר הזה של כמה אמורים לשלם עוד, לא מובן ולא ידוע לציבור - והציבור ישלם יותר בתחבורה הציבורית", הוסיף יו"ר וועדת הכלכלה".

ביטון הציג שקפים ואמר: "אלו הערים שהנסיעה בתחבורה הציבורית מתייקרת, מדובר בהתייקרות של 205 אחוזים בחלק מהערים ועוד 130 אחוזים בערים פריפריאליות אחרות".

צפו בדבריו

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
תותח
ח
3
ככה יעשה לח"כ שמטעמי אגו עומד להפיל את הממשלה. הח"כים הסוררים שלא נשמעים למשמעת הקואליציונית צריכים להתפטר ולהחזיר את המנדט שלהם למפלגותיהם.
שמעון
שמעת על משמעת לאזרחים ??
משה
2
מטורףףףף
מר
1
מיכאל אתה משלנו מחובר לעם ולפריפריה תמשיך בכול הכוח שמיכאלי תבין ממדינת תל אביב שלה שאנחנו על הגבולות שומרים עליהם כשהם יושבים בפאבים שלהם אין סיבה שנסבול מתחבורה ציבורית יקרה ומוזנחת
ערן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: