מתקפות הדדיות ברשתות

קרב השמצות חריף בין נתניהו ליאיר לפיד: "שרלטן, מופרע"

ימים אחרי החתימה על מזכר ההבנות במטרה לקדם ייצוא גז מהארץ, נתניהו במתקפה על לפיד: "הוא התנגד לכך בעבר" • לפיד לא נותר חייב: "חרפה אפילו במונחים המופרעים שלו" • ביבי השיב (ברשת)

נתניהו ולפיד (צילום: Yonatan Sindel/Flash90)

מתקפות חריפות והדדיות ברשת: ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו תקף היום (ראשון) את שר החןץ יאיר לפיד וטען כי הוא התנגד למאמצי הוצאת הגז מהמים בזמן שהיה באופוזיציה. לפיד לא נותר חייב, והגיב: "אפילו במונחים המופרעים של נתניהו - זו חרפה".

תחילתה של המתקפה בפוסם שפרסם נתניהו ברשתות החברתיות, בצירוף קטע מתוך ראיון פודרקאסט שהגיש יאיר לפיד לפני מספר שנים לעיתונאי בן דרור ימיני. בקטע שצירף נתניהו נשמע לפיד אומר כי הוא "מפחד מהגז". עוד נשמע אומר בסרטון: "אני מפחד מהרעיון, הדבר הזה שיוצא משהו מהאדמה זה חלק מההרס של העולם הערבי".

נתניהו הוסיף, תוך שמקדים "הנה עובדה שלא ידעתם על יאיר לפיד", כי "יאיר לפיד כל כך התנגד למאמצים שלנו להוציא את הגז מהמים".

לדברי נתניהו, "היו עוד ימים שבהם ניסיתי להבין מדוע הם מתנגדים למהלך כל כך הכרחי שהביא עשרות מיליארדי שקלים לכלכלה שלנו - לטובת הרווחה, הבריאות, הפרנסה של אזרחי ישראל".

המתקפה של יו"ר האופוזיציה מגיעה לאחר שבשבוע שעבר חתמה הממשלה יחד עם מצרים והאיחוד האירופי על מזכר הבנות במטרה לקדם ייצור גז טבעי לישראל. כעת, כאמור, טען נתניהו כי לפיד לפני מספר שנים היה בכלל נגד.

לפיד כאמור לא נותר חייב ותקף את נתניהו בחריפות. "אפילו במונחים המאוד מופרעים שלו", כתב לפיד, "הציוץ של ביבי הוא חרפה. לקח פודקאסט רציני של שעה וחצי שעשיתי עם בן דרור ימיני וחתך 30 שניות מפה ומשם והוסיף כותרות מעליבות".

לפיד הוסיף: "אי אפשר להאמין שהשרלטן הזה היה פעם ראש ממשלה בישראל. ובעניין הגז, ברכות לחברת הכנסת קארין אלהרר שעושה את כל המהפיכות שנתקעו בתקופתו". לתגובה צירף לפיד קישור לראיון המלא שהעניק.

בכך לא תמו המתקפות ההדדיות. נתניהו הוסיף ופרסם צילום מסך מאתר 'דה מרקר', בו בכותרת מופיע כי הבטחת הבחירות של לפיד היא להקפיא את העבודות בפרויקט לויתן. נתניהו פרסם את צילום המסך וכתב: "לפיד, מי השרלטן?"

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

20
אנשים סתומיייייייייםםם תפסיקו לראות חסרונות תראו יתרונותתתת אווווףףףףףף תפסיקו להתלונןןןןן מספיקקקקקקקקקקקקקקק
לראות יתרונות ולא חסרונות
19
אחרי המחטף הגדול בהיסטוריה פה בטוח שימצאו מיליארדים על מיליארדים מתחת לכיסאות של לפיד ליברמן בנט כהנא סער ושות' חכו ותראו
אחעכמצלח
18
וכל מי שנגד לפיד סימן שהוא לא באמת מבין בפוליטיקה
אשכנזי
המייבין הגדול מדבר
.
17
לפיד הצדיק אשריך
אשכנזי
לפיד צדיק??.? נוכל לא עשה צבא שונא ישראל עוכר ישראל אלקקק צדיק לך הביתה עכשיו!!!
משה
צומי
עליכהת
מי צדיק מה אשריו תראה מה הוא עושה למדינה בטח אתה תומך בו אה???🤬🤬🤬
אא
16
לפיד מסייע לחרדים ונתניהו ההפך
אשכנזי
ואתה משועמם
שלום
15
לפיד הגבר ונתניהו הוא השקרן
אשכנזי
ואתה?
טטטטט
אתה אפילו לא שווה תגובה יא שרוט מסתבר שיש עוד כמה אנשים במדינה חוץ מלפיד שהשמות השניים שלהם זה איי קיו אפס, טמטום, צביעות, שקר, פספוסיות ואפס זו המחמאה הכי גדולה שאפשר לחשוב עליה כשרואים תפוסטים שהם מפרסמים. חתיכת מטומטם לך לחברים שלך בעזה ובאיראן
יא מטומטם
14
זה בדיוק מה שנעשה ביבי והחברים שלו גונבים את הכסף.... אתה יודע שכול תושב באלסקה מגיל יום והלאה מקבל $4000 כל שנה תמלוגים מהגז .אפילו אם עבר לשם היום . משפחה עם 4 ילדים $24.000 דולר לשנה ,
david77
אתה מבין בכלל משהו מהחיים שלך? לך לך יא טמבל אתה שומע קצת חדשות, מתמצא טיפה לפני שאתה מחרטט?
אפרת
13
לפיד הוא שקרן פתלוגי...! האמת הוא לא מאמין אפילו לעצמו... חתרן בלתי נלאה...לוחש מסתורי וקל קל דעת באופן מבהיל העונש הגדול יהיה ביום שהוא יהיה פה ראש ממשלה אז כנראה נצעק באמת ה' הוא הא-לוקים!
פתלוגי
12
נתניהו התאכזר לתינוקות חרדים כאשר קיצץ באכזריות קצבאות ילדים !! נתניהו הרשע התאכזר לזוגות צעירים כאשר בגללו התייקרו הדירות 260 % !!!! רשע מרושע עם עדת סומים ועיוורים שבטפשותם מעריצים אותו
נתניהו האכזר
טיפש מטופש שכמוך!!! הדבר הכי מבורך שנתניהו עשה זה לקצץ בקצבאות הילדים, שלאנשים פשוט לא הייתה סיבה לצאת לעבוד, בזכותו עשרות אלפי חרדים יצאו לעבוד שהבינו סוף סוף שמי שצריך לדאוג לילדים שלנו זה אנחנו ההורים שלהם ולא הממשלה, מה אתה רוצה שנהיה מדינת רווחה???
מוטי
נתניהו רע ליהודים ובפרט רע לחרדים הוא צודק וכל הביביסטים שייתביישו מתגובות מכוערות
הוא צודק
די חמור. שמענו הבדיחה שלך אלף פעם. תמצא משהו אחר. אתה מפגר צוציק שעדיין לא נגמל ממוצץ.
די אהבל
אם לא היה מוריד את קיצבת הילדים היה כאן רוב ערבי הם הפסיקו ללדת מאז שהקיצבאות ירדו גם ככה אנחנ על הגבול בין השמאל והערבים
אנונימי
בוא תרגיע, נתניהו קיצץ בקיצבאות, זה היה רע, נכון, אבל- הוא הביא לצמיחה כלכלית אדירה,צמיחה כלכלית שכולנו נהנינו ממנה, הוא הנהיג כלכלה יציבה וביטחון בסיסי, מה שקורה עכשיו זה כאוס. וכשיש כאוס כל האזרחים משלמים את המחיר. אז ברור שעדיף ביבי......כל החלופות הם הרבה יותר גרועות.
ריאלי
מה זה משנה? מי יותר טוב, לפיד או ביבי, אתה רואה בעיניך בכתבה זו! אז למה דווקא בכתבה הזו שמוכיחה שביבי הוא ראש ממשלה טוב ביותר אתה משמיץ אותו?
ביבי
11
מי אתה לפיד?אפס מאופס.למי קראת שרלטן?אתה בעצמך שרלטן ואפס מאופס לעומת המנהיג הדגול נתניהו.
א.ע.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: