אלי ישי בראיון גלוי-לב:

"בעקבות הלינץ´ התקשורתי שביצעו בי, שקלתי לפרוש"

"חשבתי לעצמי שאני גורם סבל למשפחתי, ולמה בעצם אני צריך לסבול ככה?" - כך מתאר היום שר הפנים ויו"ר ש"ס, אלי ישי, את הרגעים הקשים שחווה בעקבות מחדל אסון הכרמל ● על הפגישה עם יו"ר קדימה, ציפי לבני: הפגישה תוכננה לפני למעלה מחודש. אין לזה קשר לפיצול במפלגת העבודה" (ראיון)

אלי ישי ונתניהו (פלאש 90)

"הפגישה עם ציפי לבני תוכננה לפני למעלה מחודש, בגלל לא נפגשנו זמן רב, בלי קשר לפיצול מפלגת העבודה" - כך אמר הבוקר שר הפנים, אלי ישי, בראיון לאילנה דיין בגלי צה"ל.

לדברי ישי, "כל הזמן הפגישה נדחתה, בשל אילוצי לוח זמנים, ולכן התקיימה רק אתמול".

ישי התייחס גם לאחד הנושאים שהסעירו את המדינה, עד לא מכבר. הוא אמר כי כבר בבוקר לאחר השריפה בכרמל ביקש מראש הממשלה להקים וועדת חקירה.

"היה לי ברור שצריך חקירה יסודית בתחום. היה לי גם מובן שפעלתי יותר מכל שר אחר בתחום - אני השר הראשון שהסכים להעביר תקציב לכוחות הכיבוי בלי להתנות את הכסף ברפורמה, והכסף לא עבר בגלל הממשלה", האשים ישי.

ברגע של גילוי לב, סיפר יו"ר ש"ס כי בעקבות המתקפה שקל את המשך דרכו הפוליטית. "חשבתי לעצמי שאני גורם סבל למשפחתי, ולמה בעצם אני צריך לסבול ככה?".

על התמיכה ממרן הרב עובדיה יוסף: "הוא אמר לי ´מה רוצים ממך?´. נשארתי חזק באמונה שלי, והחלטתי שאני נשאר בעבודת הציבור".

אחד מרגעי השפל של ישי התרחשו בעצרת הזכרון, בזמן שגורש מן האירוע בבושת פנים. ישי מתאר את הרגעים הקשים הללו ומגלה כי למרות ההשפלה שעבר, היו לא מעט ממשפחות האסון שהביעו בו תמיכה.

"התקשרו אלי חלק מהמשפחות וסיפרו כי ניסו לצאת יחד איתי מהאירוע, כהזדהות, אבל המאבטחים בלמו אותם - הם חששו שינסו לפגוע בי".

ישי מסכם: "הלינץ´ התקשורתי שמבוצע בי לא קשור רק לנושא השריפה. זה קשור גם לאג´נדה שהובלתי נגד העובדים הזרים, במטרה לשמור על הרוב היהודי במדינה, ויש גם מי שטוען שזה בגלל שאני מזרחי".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

55
אני אשכנזי ואני רואה איך אתם מזלזלים ברב שלכם
svs
איך זה קשור לפרישה, שעלתה על דעתו של אלי ישי?
חוני
54
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אלחנן
53
אלי ישי- אנחנו איתך- אל תתפטר- אלו שאשמים באמת שילכו הביתה
דניאל
52
מחזיק לך אצבעות
חרדון קטון
51
למנהלי האתר שלום וברכה. יש פה באתר מגיב שמטנף את האתר כל פעם עם מלא הודעות.. עם נוסחים זהים ושמות בדויים. אבקש שתטפלו בעניין וותשאירו את האתר כמו איך שהיה לפני כמה חודשים. אני לא אנקוט בשמות וכד' כי כבר זה ברור גם לכל עיוור ע מי אני מדבר. בברכה גולש באתר שנרתע להמשיך לגלוש עקב הז
מוטי
50
..המשפחה שלו יכולה לסבול קצת.. ..הוא מוזמן לחסוך לכולם את הסבל ולזחול על גחונו החוצה מחיינו..
הרנטגן
49
תשמעו את הרב אמסלם, מעניין רהוט וכנה.
חרדון קטון
48
כמו שרצית בהתחלה להקים ועדת חקירה ממלכתית. זה כמו שאבא אחד חוזר הביתה מהמכולת והילדים שלו שואלים אותו אבא מה קנית לנו? והוא עונה להם, כמעט קניתי לכם שוקולד במכולת
בר כוכבא
47
תתפטר רק אחרי ששר הביטחון, שר החוץ הגרוע, שר הביטחון וכל שר שלא קיבלת תקציב יתפטר גם..
אלעד
46
כדאי לך להתפטר עכשיו!!! כי לפני הבחירות אנחנו נציף את הרחובות בפשקוילים נגדך ואז לא תידע איפה לקבור את עצמך!!! הרי לפני הבחירות ודאי תאמר: חייבים לשמוע לדעת תורה מרן אומר להצביע ש"ס, ואז נשאל אותך מדוע אינך אומר את זה לעצמך, לאשתך, לבניך ולבנותיך, למה הם הולכים ללמוד במוסדות אשכנזיים???? על אף
נחשון

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: