התנהלות ישראל מזמינה טרור

אני הכותב, רב בעיר ואם בישראל, מתכבד בזאת לאמץ את אימרתו של שר הבטחון אהוד ברק (שאמר פעם בראיון עתונאי): "אם הייתי פלסטיני בגיל המתאים, הייתי נכנס בשלב מסוים לאחד מארגוני הטרור". ובאמת למה לא? להרוג יהודים, ובתמורה לקבל צ'ופרים של בצורה של בית מלון, פלוס אפשרות לרכישת השכלה גבוהה, ובנוסף, בתום ההשתלמות חזרה ב'כף' שוב לפעילות טרור, ואחריה – שוב שהיה נעימה עם החבר'ה בבית המלון, ושוב יציאה החוצה עטור תהילה בתמורה להחזרת החטוף הבא

במבצע הירואי בלתי נשכח לכדה מדינת ישראל לפני עשרות שנים את הצורר הנאצי אדולף אייכמן. נקפו שנים, מים לא מעט זרמו בירקון, ואותה מדינה ביצעה, לשם שינוי, פעולה הפוכה ושיחררה מה"מלכודת" למעלה מ-1000 אדולף-אייכמנים ימח שמם וזכרם, לא לפני שהעניקה להם חינם אין כסף (למען הדיוק, באמצעות הכסף שהוצא מכיסנו-אנו בעל כרחנו מאיתנו האזרחים) והעניקה לארכי-נאצים אלה אפשרויות לקבלת תוארים אקדמיים במסגרת קורסים שהתקיימו במלונות בעלי ה-3 כוכבים לפחות, המכונים משום מה בכינוי "בתי סוהר".

ובאותו ענין; מדינת ישראל גם החליטה בשעתו כי אין להרוס או לאטום את בתיהם של אותם אדולף-אייכמנים "כי זה לא מוסרי".

אני הכותב, רב בעיר ואם בישראל, מתכבד בזאת לאמץ את אימרתו של שר הבטחון אהוד ברק (שאמר פעם בראיון עתונאי): "אם הייתי פלסטיני בגיל המתאים, הייתי נכנס בשלב מסוים לאחד מארגוני הטרור".

ובאמת למה לא? להרוג יהודים, ובתמורה לקבל צ'ופרים של בצורה של בית מלון, פלוס אפשרות לרכישת השכלה גבוהה, ובנוסף, בתום ההשתלמות חזרה ב'כף' שוב לפעילות טירור, ואחריה – שוב שהיה נעימה עם החבר'ה בבית המלון, ושוב יציאה החוצה עטור תהילה בתמורה להחזרת החטוף הבא (רחמנא ליצלן, ולא נפתח פה וכו') – באמת למה לא?

בהכרח אנו נזכרים באמירות הרהב של הפוליטיקאים נפוחי החזה ליד קברם הטרי של נרצחי הטרור הי"ד – "ידינו תשיג אותם (את המחבלים) בכל מקום". כן, בהחלט "ידינו תשיג אותם" ותביא אותם לאתרי הבילוי והבידור בבתי "הסוהר", ושוב "ידינו תשיג אותם", תשחרר אותם ותגרור אותם לפעילות טירור נוספת.

אחי ורעי, שום פלפול לא יעזור; התנהלות שכזו, לא מעודדת טרור, היא פשוט מזמינה ו"תובעת בפה" - טרור!

אבל, בימים קדושים אלה, ברשותכם, מספר מילים בזכותה של הממשלה, ובהקדים סיפור:

מעשה בנהג מונית, שבמהלך חייו עבר על כל איסורי דאורייתא ורבנן אשר עולה לאחר 120 למרומים, ומתייצב בבית דין של מעלה, כאשר זה מפנה אותו למרבה ההפתעה, לא פחות מאשר לכיוון ישיבה ב...גן עדן!

במענה לטענת המלאך המקטרג, משום מה זכה נהג עבריין זה לישב במחיצתן של צדיקים? ניטען - כי נהג זה אשר נסע במהירות מופרזת ועבר על כל חוקי התנועה, זכה ועקב הלחץ הנפשי אליו נכנסו הנוסעים - החלו אלה באמירה רוטטת של מזמורי תהילים במהלך כל הנסיעה... בקיצור: נהג עבריין שבזכותו אמרו יהודים תהילים!

על הפסוק שנאמר בהקשר לקריעת ים סוף "ופרעה הקריב", אומרים לנו חז"ל, שפרעה זכה והקריב ליבותיהם של ישראל לאביהם שבשמים. כי כאשר ראו ישראל את הסכנה המתקרבת מכיוון פרעה, זה גרם להם שיישאו עיניהם אל ה' לבקש את עזרתו ית'.

בצורת התנהלות שכזו – באמת (אם בכלל היה ספק) זכתה המדינה והיא מביאה ועוד תביא הרבה אזרחים למסקנה והתחושה כי באמת אין לנו לסמוך ולהישען אלא על אבינו שבשמים, היינו, להתפלל, להתפלל, ושוב להתפלל!

זהו זה; מה נדבר ומה נאמר ל'נהגי'-עגלוני המדינה - "ראשיה שופטיה ויועציה" (לשון התפילה ל"שלום מדינת ישראל")? חביבינו, אתם כבר לא תשתגעו, כי אתם, כמסתבר, כבר כאלה... מה שברור, כי הערבים בינם לבין עצמם, כבר לא מהיום מצטחקקים בינם לבין עצמם ומתייחסים אלינו כ'מז'נונים'.

והרחמן הוא יקים לנו סוף כל סוף את סוכת דוד הנופלת, וישלח רפואת הנפש לחולי עמו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

28
אם הרב עובדיה אישר ושרי ש"ס תמכו לא נראה לי שיש מה להוסיף!!!! הכל תלוי במעשים שלנו.... אם לטוב ואם למוטב.... והחושב טוב יראה בעז"ה רק טוב.... אחרי מנהיג הדור לא מערערים!!!!!!!!!!!!!!!!!
לאה כהן
27
כתבה ברורה וצלולה מאד ונכונה מאד, כל הכבוד
אשר
26
מתי? מיד עם חטיפתו...! איך? - צה"ל צריך היה לפשוט על הרצועה ולקחת 1,000 בני-ערובה! אזי,המיקוח היה סביבם ולא לגבי מחבלים כלואים. הטענה: "חפים מפשע" של אוה"ע היתה נסתרת מיניה וביה - לפי שאף החטוף דנן חף מפשע. לגבי תנאי-הכליאה: עדיין ניתן לשנותם. לשם כך, צריך לסתום את לועם של השמאלנים (בפרט: של התשקורת
ד"ר שלום פליסר
ואתה חושב שראש הממשלה יכול לעשות מה שהוא רוצה והאם אתה חושב שבממשלה זה כיכר השבת שיש שם רק ויכוחים ותו לא
שפוי
25
לרב הזה כנראה לב של אבן, אם הוא חושב שצריך היה להפקיר את גלעד שליט.
גילה
24
מי שאכל אותה זה אנחנו תושבי המדינה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שמלקה
23
שלא נגיד לא ידענו!
שלמה
22
מה הושג בסיכומו של יום: ה-18.10.11 ? *בצל השמחה לחזרתו של גלעד שליט מהדהדת במרחבי הגלובוס הלוזריות של צה"ל וקברניטי השילטון המושחת . *דם יהודי הפך להיות הפקר בידי רבי מרצחים שטניים שעבורם זה יום חג ונצחון לטרור ,והפסד מוחץ עבורנו. *איבדנו את כח ההרתעה והגאווה הלאומית כצבא וכמדינה ,האמורים להע
מיכאל
21
כולם מדגישים את זה שזה קשה מצד אחד בגלל כל מה שכתב פה הרב. לא מתעלמים מזה כלל. אבל ישנו צד נוסף שהוא כל התמונות המופיעות היום בחדשות של גלעד (!!) חוזר הביתה!!! אתם מבינים ?? הוא חזר!! אז יש פה שני צדדים שכולם מתלבטים בהם והקודקודים החליטו ככה מתוך חשיבה מושכלת.. ולא מתוך חוסר ידיעה.... אז זה נכון אב
מישהו שם
20
מי פילל ומי מילל שהמדינה תעמוד בפני אבסורדים כאלה, ותיכרה בור לעצמה. את גלעד שליט שכולנו שמחים על שחרורו היה אפשר להציל בכמה פטנטים יצירתיים אחרים, ולא בשחרור חיות הטרף מהמכלאות שלהם.
לביאה
19
תמורת 2000 מחבלים האם גם אז המשיחיסט הזה יכתוב את השטויות האלו
שפוי
18
ישר כח לרב
נחמן
17
ימכרו את החיים שלנו בשביל הנאה ריגעית ואנוכית שלהם. פוליטיקאים נמאסתם!
שלום
16
בקצב הזה חגיגת הנצחון של השמאל תתקיים במתחם ים התיכון תוך כדי שתיים מים מלוחים של הים. הלוואי ותהיה זו אך בדיחה.
ברוך
אין כאן כוחות שקולים הם יותר חזקים ילד לא הולך מכות עם ילד שיותר חזק ממנו
שפוי
15
בינתיים אחד מהמחבלים המסוכנים הוחזר לביתו בחברון הנמצא בסמוך לבתי היהודים שיחיו. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חזקי
14
יש רק פתרון אחד כדי שלא יהיו עוד כמה גלעד שליט נוספים שתמורתם נשחרר אלפי מחבלים.עונש מוות למחבלים!!!כך נחסוך מאיתנו את העוול הנורא שאנו עושים במו ידינו לתת למחבלים בית סוהר בתנאי בית מלון תוך כדי רכישת השכלה גבוהה!!! פשוט מדינת האבסורד!!!
איש אמת
אין דבר דבילי מהצעת חוק כזה כבר השמאלנים אמרו מזמן שאם יעבור חוק כזה יחילו אותו גם על מחבלים יהודים
שפוי
שיהודים לא ירצחו ערבים!!!
אברהם ב.
13
אף אחד(וגם ראש הממשלה)לא מרוצה משחרור המחבלים אבל החיים של גלעד שליט שוים את כל הסיפור... וברור לי שאם זה היה ח"ו בן של אחד מכל המתנגדים כל הנימוקים היו מתמוססים או מתגמדים!!!
חני
12
אז נשמע את כל השטויות שאתה מקשקש עם כל זה שיש לך תואר רב [מעניין מי האהבל שנתן לך סמיכה] אתה בור ועם הארץ סתום ת'גו'רה
שפוי
אני בתור חמסניק היתי חוטף 10 חיילים שנאמר עם האוכל באה התיאבון ויש הרבה מאוד תיאבון!! יהודים חמורים!!!חחחחחח
חמסניק
זה חלק מהמאבק למען מדינה פלשתינאית
שפוי
"אם זה היה הבן שלי הייתי תומכת ואתם לא הייתם צריכים לשמוע בקולי"
גאולה כהן
בצה"ל היו עושים לכזה "שמיכה" על חוצפה כזאת! מי הוא, שמחווה דעתו על סמיכת-רבנים, שתחת הציפורן יש להם יותר מכל תכולת-גולגלתו??? ובאופן ענייני: איש לא עירער על מצוות "פדיון שבויים" - בוודאי שלא הרב דרוקמן, שליט"א. אבל השלומיאליות החלמאית הממשלתית, לאחר שעוררה כל גיחוך שבעולם - היא מעוררת דאגה...!
ד"ר שלום פליסר
זכותי לאמר על הטמבל הזה שהוא לא רב ולא נעליים למרות שיש טמבלים שחושבים אחרת ולגופו של ענין זה לא שלומיאליות זה רגש יהודי שלגויים אין את זה וזה תחושה של אחוה משותפת למרות המחיר
שפוי
אכן זכותך להוכיח לכולם מה רמת האינטליגנציה שלך. והצלחת באמת להוכיח זאת.
שמעי'
אתה אינך יודע מה יש לי מתחת לציפורן אף פעם לא בחנת אותי ולא דיברת איתי בלימוד ואני אומר לך [אתה יכול לבחון אותי אם תרצה] שיש לי מתחת לציפורן יותר מכל הגולגלות של האהבלים שהסמיכו את המפגר הזה
שפוי
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
תניה
11
התבטאויותיו לאורך השנים מלמדות על אישיותו הקיצונית והסהרורית.
דב
הבו לנו עוד כמה סהרורים כמו הרב דרוקמן. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
זבולון
מקומו בעולם האמת
שפוי
10
בינתיים אחד מהמחבלים המסוכנים הוחזר לביתו בחברון הנמצא בסמוך לבתי היהודים שיחיו. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חזקי
שלשמשיחיים מתחשק לגור בחברון הוא לא הבשר תותחים שלכם
שפוי
9
יישר כוח מילים אמתיות
אפרים
8
מי שאכל אותה זה אנחנו תושבי המדינה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שמלקה
7
מלים כדורבנות מול כל הדמגוגיה הנשפכת בתקשורת, וגם מול "הרבנים מטעם" שהעניקו הכשר לעיסקא המטורפת הזו!
א. ישעי'
משיחיסטים מטורללים רדו מהגג
שפוי
6
זהו האיש.
דני
5
אך כבודו לפי מה שנכתב הינו מרבני חב"ד , האם כבודו יודע להגיד לי מה הייתה ההתייחסות של כ"ק אדמו"ר מליובוואיטש זצוק"ל בזמנו להשבת שבויים ? האם כבודו יודע לשער בשבילי (מעניין אותי לדעת) באם כ"ק אדמו"ר מליובוויטש זצוק"ל היה חי כיום, מה היה אומר ?
maorlod
קודם שישלח את כל חסידיו לצבא ביחידות קרביות לא ביחידות חלוקת סופגניות
שפוי
4
במדינת ישראל-חלם
דסי
3
הגדול רבי גרשון אידלשטיין שליט"א משקל נגדי לשטויות של הדרעקמן המטומטם
שפוי
2
אילו היו מקשיבים לרבני אמת כמו הרב דרוקמן בזמן הסכם אוסלו לא היינו מגיעים לשפיכות דמים כמו שחווינו.
שי חיים
1
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שראל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: