"השפעה על הרבה ג׳ובים"

ביטן ניצח בבחירות לליכוד העולמי - אך טרם נאמרה המילה האחרונה 

ח"כ דוד ביטן, הצליח לגבור על יריביו הפוליטים, והביא להישג נרחב, כאשר הגיע למספר הקולות המירבי, בבחירות למרכז הליכוד העולמי | יעקב חגואל יו"ר הליכוד העולמי סיים עם 55 קולות, אחריו השרים זוהר, חיים כץ, וקרעי (פוליטי)

ח"כ דוד ביטן (צילום: נועם מושקוביץ | דוברות הכנסת)

ח"כ דוד ביטן, המכהן כיום כיו"ר וועדת הכלכלה - גבר על יריביו הפוליטים, והצליח לגרוף הישג נרחב, כאשר הגיע למספר הקולות המרבי, בבחירות למרכז הליכוד העולמי, שהתקיימו היום (שלישי).

ביטן הצליח, לגבור על פני שר התרבות מיקי זוהר ב- 42 קולות, ועל יעקב חגואל יו"ר הליכוד העולמי ב-55 קולות. השר חיים כץ מי שנחשב לגורם חזק במרכז הליכוד, והשר שלמה קרעי סגרו את הרשימה.

הנתונים המלאים (צילום: ללא)

אך למרות הניצחון של ביטן בתוך הדרבי בישראל, המילה האחרונה עדיין לא נאמרה, כאשר הבחירות היום התקיימו על 50 אחוז מהליכוד העולמי - שהם קולות בישראל. אך השאר אלו הצירים בעולם, שם חגואל מי שמכהן כיו"ר הנוכחי, חזק יותר, ואף צפוי לקבל את רוב הקולות בעולם.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (86%)

לא (14%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
ביתן תקוות האופוזיציה.
צבר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: