זה קריספי: מתכון ל-6 סוגי שניצל

שניצל מטוגן בציפוי הוא אכן המאכל האהוב על כל הגילאים, תודו. אבל שניצל קריספי בציפוי מיוחד טעים כפל כפליים • שפית הבית, מורן פינטו, מגישה מתכונים ל-6 סוגי שניצל (אוכל)

מרן פינטו | כיכר השבת |
(צילום: shutterstock)

מתכון לשניצל קריספי

  • את חזה העוף לשניצל הרצוי אתם יכולים לחתוך מחזה עוף שלם לרצועות, או אם אתם מצליחים לפרוס דק כמו הקצב אז מעולה.
  • והאמת, אפשר לקנות פרוסות מסודרות מהקצב המופרדות בשקית וגם אותן ניתן לחתוך לרצועות או להשאיר פרוסה שלימה.
  • השוני בעובי חשוב בזמן הטיגון של השניצל.
  • אם זה עבה, אז כדאי ל״דפוק״ מעט בפטיש שניצלים בכדי שיתבשל בזמן בטיגון גם בפנים בצורה אחידה.
  • המהלך מוכר לכולנו, מכינים צלחת אחת לקמח לבן, אחת לביצה טרופה ( שאפשר להוסיף לה כף חרדל וזה מעדן נפלא את הטעם) ואת הציפוי שתבחרו מהרשימה פה למטה.
  • הטיגון חייב להיות בשמן מספיק חם בכדי שהציפוי לא ישתה את השמן בזמן החימום.

תהנו ממש, כי זה שווה כל ביס :-)

מתכון לציפוי שניצל מתובל ופיקנטי

לפניכם מספר ציפויי שניצל טעימים ופריכים

לציפוי מתובל

1 כוס פירורי לחם מוזהבים
1 כפית שטוחה כמון טחון
1 כף פיטרוזליה מיובשת
מלח
פלפל שחור

לציפוי פיקנטי

1 כוס פירורי לחם מוזהבים
1 כף שטוחה צ׳ילי גרוס מיובש
1 כפית שום גבישי
1/2 כפית כוסברה יבשה טחונה
מלח

לציפוי אגוזי וקרנצ׳י

1 כוס פירורים לחם זהובים
3 כפות שומשום רגיל
1 כף שומשום שחור
1/2 כוס בוטנים גרוסים או אגוזי מלך
מלח

מתאימים בהגשה עם רוטב צ׳ילי מתוק

ציפוי טמפורה ( אסייתי)

200 מ״ל מים קרים
100 גר׳ קורנפלור
קורט מלח
אופן ההכנה;
מערבבים במטרפה ידנית הכל יחד
תובלים ומטגנים בשמן חם

ציפוי בניחוח לימוני

1 כוס פירורי לחם זהובים
1 קליפת לימון מגורדת
1/2 צרור כוסברה קצוצה דק
מלח
פלפל לבן

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר