המעדן של שרה לחול-המועד

הגולשת שרה מציעה מתכון נהדר לתפוחי אדמה ממולאים בבשר טחון שהיא מכנה אותו, ובצדק, "מעדן לחול המועד". ללקק את האצבעות

מערכת מדור משפחה | כיכר השבת |
אילוסטרציה (פלאש 90)

הגולשת שרה מציעה מתכון נהדר לתפוחי אדמה ממולאים בבשר טחון שהיא מכנה אותו, ובצדק, "מעדן לחול המועד". ההכנה קלה ופשוטה. ללקק את האצבעות.

חומרים לקציצות:

בשר טחון (עוף, הודו, בשר בקר)

בצל, שום

פפריקה

פלפל שחור

תפוחי אדמה או שבבי פירה.

אופן ההכנה:

מרתיחים את תפוחי האדמה ומכינים מהם פירה יבש או שמכינים את הפירה משבבים,

מטגנים את הבשר הטחון יחד עם הבצל, השום והתבלינים,

בידיים רטובות יוצרים עיגולים מהפירה. בעזרת האגודל מנקבים חור באמצע, ממלאים אותו בערך בכפית מהבשר הטחון ו"סוגרים" לקציצה.

מחממים במחבת מעט שמן ומטגנים את הקציצות עד להשחמה קלה. אפשר להגיש עם סלט ירקות או חסה קצוצה וכך מתקבלת מנה משביעה ומזינה.

בתאבון!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר