כל מעדני השבת בגרסה הקולינרית

מעדניית אספרגוס: שף היוקרה שמכין לכם שבת

זוכרים את האוכל המוכן לשבת שניסיתם עד היום? תשכחו ממנו. מעדניית 'אספרגוס דליקאטעסאן' מגישה לכם לראשונה שבת בטעם גורמה אמיתי: כל מעדני השבת בגרסה הקולינרית, בניצוחו של שף מלון ריץ-קרלטון לשעבר. את זה אתם חייבים לטעום, לאהוב ולקחת הביתה (אוכל)

הביקוש למנות דליקטס מצד שומרי כשרות אניני טעם רק הולך וגובר (צילום: יח"צ)

בואו נשים את העובדות הלוהטות על השולחן: סצינת הקולינריה הישראלית פרצה כבר מזמן את גבולות אולמי הבוטיק, מלונות היוקרה ומסעדות העילית הנחשבות של המגזר הכללי. מגוון חומרי גלם כשרים למהדרין, יבוא מהיר ונוח של פרודוקטים מרחבי העולם ושפים מחוננים ומדופלמים שהם גם שומרי מצוות בלתי מתפשרים, הכניסו גם ללב בני-ברק את המושג 'גורמה חרדי', שפעם נחשב תרתי-דסתרי מוחלט.

והציבור החרדי? טעם, ראה כי טוב, הזמין תוספת, ועוד אחת, ואימץ בחום. הביקוש למנות דליקטס מצד שומרי כשרות אניני טעם רק הולך וגובר. ויש טעם לדבר: הרי אוכל הוא לא רק תענוג לגוף אלא גם לנשמה. הוא סעודה שמקרבת, דרך לכבד ולפאר את השבת והחג, מתכון מנצח לחיבור משפחתי ולהעצמת החוויה, סביב שולחן גדוש מסורת טעמים שעוברים מדור לדור.

רוצים להתרשם? כנסו >>

מעדניית הגורמה לשבת 'אספרגוס דליקאטעסאן', שהושקה בימים אלה, היא הדובדבן שבקצפת על מפת הקולינריה החרדית. לראשונה, כל מאכלי השבת הוותיקים והאהובים מקבלים "טיפול" של שף דגול וזוכים לטעמים מדויקים, לניחוחות כובשים ולמראה מרהיב ברמה שטרם הכרתם. לצידם אינספור מנות יוקרה חדשות ויצירתיות, שיהפכו כל סעודת שבת לסעודת מלכים.

מצמרת בתי המלון - אליכם לסלון

על סימפוניית המנות החגיגית של 'אספרגוס', מנצח ברוב ניסיון וכישרון השף האגדי אלי פינסלר. על קצה המזלג, פינסלר הוא בוגר הרשת הבינלאומית ללימודי גסטרונומיה 'קורדון בלו' ולשעבר השף הראשי של מלון ריץ-קרלטון הרצליה ועוד... עם סטנדרט האיכות המוקפד שלו, פינסלר יוצר מהפכה מבעבעת בסיר האוכל היהודי.

'אספרגוס' מגישה לכם חוויה קניה רב-חושית של אוכל לשבת ולחג, שתתרגשו לקחת הביתה, לצלחת ולפאר את השולחן. הכל, אבל הכל, מחכה לכם כאן: חלות, סלטים, מגוון עשיר של מנות עיקריות ואינסוף תוספות, צ'ולנט מהביל, קוגלים ופשטידות, דגים ומעושנים, בלינצ'סים במגוון מילויים, מחלקת קינוחים עם עוגות, מאפים ומגשי פירות, יינות, ליקרים ומשקאות חריפים, פיצוחים ובקרוב גם עיתונים ופרחים וזוהי רק טעימה מהמבחר העצום. הכשרות על מגוון מנות השף - בד"ץ העדה החרדית. הטעם: מלון 5 כוכבים.

אם אתם מחפשים את עונג השבת האולטימטיבי, את הסעודה שתרשים את המשפחה והאורחים או רק כמה השלמות שיהפכו כל צלחת לשלמות, אתם חייבים לנסות את 'אספרגוס דליקאטעסאן'. המעדנייה פתוחה מדי יום שישי בין 7:00-14:30 ברחוב הרב דנגור 32 בני ברק. ללקוחות 'אספרגוס דליקאטעסאן' חנייה בשפע וכעת לרגל ההשקה מתנה מעוררת תיאבון על כל קנייה. סוף סוף יש גורמה יהודי אמיתי, והוא נגיש – מתמיד.

רוצים להתרשם? כנסו >>

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר