
כמות: 6 סועדים
רמת קושי: קל
זמן הכנה: עד 30 דקות
מצרכים:
- 2 בטטות בינוניות
 - 1 בצל לבן
 - 2 שיני שום
 - 2 גבעולי בצל ירוק
 - 2 ביצים
 - כוס קמח תופח
 - רבע כוס שמן
 - 1 גבינת חרמון
 - מלח
 - פלפל שחור
 - חצי כפית סוכר
 
לרכישת המוצרים אונליין - כנסו לכאן >>
- 
קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה
 - 
מקלפים וחותכים את הבטטה לקוביות, מוסיפים לבצל ומכסים
 - 
מבשלים למשך 5 דקות עד שהבטטה מעט מתרככת
 - 
מוסיפים שום כתוש ובצל ירוק ומבשלים עוד 3 דקות
 - 
מחממים תנור ל-180 מעלות
 - 
מוסיפים לקערה קמח, מים, ביצים, תבלינים ומערבבים היטב
 - 
מגרדים גבינת חרמון ומערבבים
 - 
מעבירים לתבנית משומנת ואופים במשך 30 דקות
 - 
מצננים את הפשטידה לטמפ' חדר, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים בקירור עד לשימוש
 
*יש לחמם על הפלטה כחצי שעה לפני ההגשה
בתיאבון!






0 תגובות