בול לחול המועד

פשטידת בטטה וגבינות שתעיף לכם את הסכך

החג מתקרב, ריח של סוכות כבר באויר... תכף המשפחה תתקבץ באחד מימי חול המועד • הנה פשטידה שמתאימה לך בול (מתכונים)

כשמכניסים לפשטידה את הפיראוס של תנובה אל תתפלאו שהיא נחטפת (צילום: יח"צ)

כמות: 6 סועדים

רמת קושי: קל

זמן הכנה: עד 30 דקות

מצרכים:

  • 2 בטטות בינוניות
  • 1 בצל לבן
  • 2 שיני שום
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 2 ביצים
  • כוס קמח תופח
  • רבע כוס שמן
  • 1 גבינת חרמון
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חצי כפית סוכר

לרכישת המוצרים אונליין - כנסו לכאן >>

אופן ההכנה לפני שבת:

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים עד להזהבה

  2. מקלפים וחותכים את הבטטה לקוביות, מוסיפים לבצל ומכסים

  3. מבשלים למשך 5 דקות עד שהבטטה מעט מתרככת

  4. מוסיפים שום כתוש ובצל ירוק ומבשלים עוד 3 דקות

  5. מחממים תנור ל-180 מעלות

  6. מוסיפים לקערה קמח, מים, ביצים, תבלינים ומערבבים היטב

  7. מגרדים גבינת חרמון ומערבבים

  8. מעבירים לתבנית משומנת ואופים במשך 30 דקות

  9. מצננים את הפשטידה לטמפ' חדר, מכסים בניילון נצמד ומאחסנים בקירור עד לשימוש

*יש לחמם על הפלטה כחצי שעה לפני ההגשה

בתיאבון!

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר