וידאו: כך תכינו פחזניות, שלב אחרי שלב

מתכון לפחזניות בוידאו: אווריריות, רכות ומלאות בקצף משגע. תמיד רציתן לדעת איך מכינים פחזניות במהירות? השף ברק חורש מציג בוידאו מתכון להכנת פחזניות, שאסור לפספס. (מתוך: "העדשה")

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
רציתי לומר משהו חשוב: עדיף לערבב את הבצק בקערה ולהכניס לאט לאט את הביצים וכשרואים שהבצק רך ולא מימי אפשר להתחיל להכין את הצורה ולא מיד להכניס את הביצים אחד אחד.....מובן?????
דוד
15
תודה רבה על הסירטון של הפכזניות ברור פעם לא העזתי זה ניראהכל כך פשוט כשתה עושה את זה אני הולכת להעיז ולנסות נתתה לי אומץ בפשטות שהידגמתה תודה
פאני ברוך
14
והוא מסביר ממש טוב
אני
13
מתכונים בוידיאו במיוחד עם השף הזה!
calanit60
רק עם מורן! וידאו!
עייח
12
וגם לא את הלימון. הייתי שמה במלית פודינג וניל
ני חי
11
מושלם המתכון המוצלח ביותר
ללא שם
10
תודה רבה!
מ.א.
9
מי שלא למד בתחום הקונדטוריה מניסיון הוא יפול 90 אחוז באיזה שלב והכל לפח ...זה לא עוגה בחושה .פכזניות תלוי בחום תנור יש מלא סוגים של תנורים איזה גודל הביצה באיזה זמן לשפוך בדיוק כל ביצה ועןד ....קונדיטור.
דני
8
בסרטים חרדיים. מצחיק וחמוד.
שירלי
7
עשיתי את זה לשבועות וזה יצה בטעם של משחה ושל פלסטיק אבל אם אתם באמת רוצים ליראות מתכון טעים של פחזניות שגם אותו נישיתי וזה יצה פשוט מעולה תיכנסו לאתר של יוחנן למביאסי
יודית
6
הכנתי בדיוק לפי ההוראות...לא תפחו..יצאו פכוסות...הכל התלכלך ..התחרפנתי....לא עושה בחיים פחזניות....יאללה לקונטדוריה להעמיס לשלם ולהגיש....בשביל זה הקונטידורים למדו ...
רותי
5
אשמח לקבל למייל עידוכונים בכל נושא שהוא- מתכונים מענינים, משפחה, סטטילינג וכו'
חוה
4
אף פעם ליעדתי למה צרכים הכר שזה פרווה
מנד'ינון
3
כוס מים כוס קמח 4 ביצים 13 כפית סוכר קורט מלח 100 גרם חמאה הכלים הנדרשים: סיר תבנית נייר אפיה שקית זילוף מערבל מזון|לא חובה ניתן לעשות גם ידנית| מקצף
I
2
סתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא אחלה של שף !!!!!!! שילך למסתר שף הוא יצליח בגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רחלי
1
הכנתי לפי הסרטון, יצא טעים מאוד אך כאשר הוצאתי את הפחזניות מהתנור, מעבר לזה שהן התפשטו ולא נשארו בגודל הרצוי גם ירד להן כל הנפח
ניר

אולי גם יעניין אותך:

עוד באוכל ומתכונים: