
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 4-6 עגבניות גדולות ובשלות או סלסלת עגבניות שרי
 - אבטיח בינוני ללא גרעינים
 - 1 כפית מלח
 - 1/4 כוס שמן זית
 - 2 כפות חומץ בן יין
 - 1 כוס גבינת פטה מפוררת
 - מלח ופלפל שחור טחון טרי
 - עלי רוקט
 - לקישוט: אגוזי מלח קצוצים ו/או שומשום שחור ולבן
 
אופן הכנת סלט אבטיח ועגבניות:
רגע לפני: כל מה שטוב בקיץ בקערה אחת: סלט מלוח ומתוק, עם רמז חומציות. למתכון הזה בחרו בעגבניות הכי טובות שתוכלו למצוא, אבטיח קר וגבינה איכותית כדי למקסם את ההנאה מהסלט.
• קוצצים את העגבניות לקוביות או חוצים לשניים את עגבניות השרי ומעבירים לקערה.
• חותכים לקוביות בגודל 1 סנטימטר מרובע ומוסיפים לקערה.
• מתבלים את האבטיח והעגבניות בכפית מלח, ומשהים בצד למשך 5-10 דקות.
• הכנת הרוטב: מערבבים יחד את החומץ ושמן הזית, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
• מוספים את גבינת הפטה המפוררת ועלי הרוקט לקערה, יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים אגוזי מלך קצוצים וחופן שומשום לבן ושחור ומגישים מיד.





0 תגובות