"המקום ירחם"

במקום הפיגוע: שירי רגש והדלקת נרות • צפו

צעירי 'הציונות הדתית', יחד עם חברי הכנסת, הגיעו שעות לאחר הפיגוע בירושלים - למקום וקיימו צעדה בה שרו שירי רגש ולאחר מכן הדליקו נר לע"נ אליהו דוד קיי הי"ד • צפו (חדשות)

חברי הכנסת אורית סטרוק ושמחה רוטמן, יחד עם מאות מצעירי מפלגת הציונות הדתית, תנועת אריאל, צעירי הליכוד, אם תרצו ונוער הריבונות הגיעו הערב (ראשון) לצעדת מחאה עם דגלי ישראל שיצאה משער יפו לכותל המערבי, דרך השוק וזירת הפיגוע שאירע בשעות הבוקר.

בתום הצעדה אמר חה"כ שמחה רוטמן: "הטרור מרים ראש בכל הארץ, בירושלים ביפו ובעכו. והממשלה עסוקה ב"אלימות מתנחלים".

"המחבל שרצח היום קיבל משכורת מעיריית ירושלים כדי להסית ילדים לאלימות ולטרור. אסור לנו להשלים עם הרפיון הזה. הסימטריה ששרים בממשלה מנסים לייצר עם הטרור הערבי היא בושה. לעם היהודי מגיע ביטחון וריבונות בארצו ובעיר הבירה שלו".

חה"כ אורית סטרוק מסרה: "לא ניתן להשלים עם מצב בו הדרך לכותל הפכה להיות זירת מתקפות לאומניות, השפלות, רצח וטרור כלפי יהודים. התרענו על כך שוב ושוב, ועכשיו כבר שילמנו בדם. הממשלה חייבת להתעשת, ולמקד מאמץ בירושלים בכלל, בעיר העתיקה בפרט, ובהסתה המתמשכת סביב הר הבית במיוחד. את ההסתה הזו צריך לגדוע. רחובות ירושלים חייבים להיות המקום הבטוח ביותר ליהודים בעולם."

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (91%)

לא (9%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
רפי
רק חבל שהוא לא יודע לקרא תהילים מדויק
7
עמ"י חי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר משיח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! של הצדיק שנרצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מוות לערבים!!!!
6
אנחנו לא יודעים. חשבונות שמיים . מצוין כל הכבוד לכם על הצעדה
ללא שם
5
כל הכבוד לצעירים היקרים האלה ולח"כ הימנים שאפו אדיר
רון הימני
4
כל הכבוד לכם!! אתם פשוט מדהימים!! מי כעמך ישראל.. רק ביחד באחדות ואהבה ננצח!!!!
אני חיה בסרט
3
צדיקים רק ציונות הדתית
לאה
2
הכל בגללנו!!!!! אנחנו אשמים שאנחנו לא יוצאים לרחובות והופכים אותם!!! אנחנו אשמים שאנחנו שותקים!!! אנחנו אשמים שרוצחים לנו צדיקים ואין שום תגובה!!! הגיע הזמן שכולם!!!! כל 8,000,000 היהודים בארץ ללא יוצא מן הכלל יצאו לרחובות , יקימו קול זעקה ונעיףףף מפה את כל הערבים המשוקצים והמנוולים האלה שילכו לנו מ
מוות לערבים!!!!
1
רפי
לא בנט אשם ולא ביבי ולא אף אחד רק בית המ

אולי גם יעניין אותך:

עוד במבזקי חדשות: