רוכב אופנוע בן 22 נפצע הצהריים (13:58) במהלך רכיבה בשטח פתוח במועצה האזורית באר טוביה. צוותי מד"א מעניקים לו טיפול ומפנים אותו לבית החולים אסותא באשדוד במצב בינוני, עם חבלת רב מערכתית.
קובי רוזןפיקוד העורף הודיע כי אירוע חדירת מחבלים באזור שרון הסתיים. התושבים ביישובים צור יצחק וצור נתן יכולים לצאת מהבתים ולנוע באזור ללא הגבלה.
ב. ניסניראש הממשלה נתניהו ושר הביטחון ישראל כ"ץ הודיעו על תקיפה ברובע הדאחייה שבביירות | רק בשבוע שעבר הודיע נשיא ארה"ב כי ישראל לא תתקוף ברובע הדאחייה לבקשת איראן | בשלב זה לא ברור אם התקיפה בוצעה על דעת ארה"ב | מדיווח ראשוני עולה כי מדובר בחיסול ממוקד, התקיפה כוונה כלפי קומה במבנה (מדיני)
יוני גבאיראש הממשלה נתניהו ושר הביטחון ישראל כ"ץ הודיעו על תקיפה ברובע הדאחייה שבביירות | רק בשבוע שעבר הודיע נשיא ארה"ב כי ישראל לא תתקוף ברובע הדאחייה לבקשת איראן | בשלב זה לא ברור אם התקיפה בוצעה על דעת ארה"ב | מדיווח ראשוני עולה כי מדובר בחיסול ממוקד, התקיפה כוונה כלפי קומה במבנה (מדיני)
יוני גבאיחברת מועצת עיריית תל אביב פנתה בדרישה דחופה לעצור את מערכי הטלפוניה המזניקים המונים לזירות מעצר של עריקים, ומזהירה מפגיעה בכוחות הביטחון | מנגד, גורמים בציבור החרדי הודפים את ההאשמות, שולפים את "מודל קפלן" ומסבירים: מי באמת מפעיל רשתות התרעה והקפצה משוכללות באמצעים דיגיטליים גלויים? המכתב המלא (חדשות)
חיים רוזנבויםבמסגרת חקירת הפיגוע בכוכב יאיר נעצר חשוד נוסף שסייע למחבל בהסתתרות. בלשי תחנת טייבה איתרו את החשוד, ובמהלך המעצר ניסה לדקור את צוות הבלשים. הבלשים השתלטו עליו ועצרו אותו ללא נפגעים. כוחות המשטרה ומג"ב ממשיכים בסריקות ובפעולות חקירה. בפיגוע שאירע הבוקר נרצח אזרח ונפצעו חמישה נוספים, והמחבל חוסל על ידי שוטרים.
קובי רוזןראש הממשלה בנימין נתניהו התייחס הבוקר בישיבת הממשלה לפיגוע הנורא שהתרחש הבוקר, ודיבר על כלל הזירות עימן מתמודדת ישראל | נתניהו חשף גם את השטח בו מחזיקה ישראל ברצועת עזה, והבטיח: זה צפוי להתרחב (מדיני)
קובי אטינגרכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ