"מוות לבוגד, מוות למנרמלים": הנשיא פזשכיאן הותקף קשות בהלוויית חמינאי
הלווייתו של עלי חמינאי בטהרן יצאה משליטה והפכה למפגן זעם חסר תקדים, כאשר המונים ניסו לתקוף את הנשיא פזשכיאן על רקע ההסכם עם ארה"ב (חדשות בעולם)


המקובל הגה"צ רבי יעקב עדס, שהגיע אתמול (שני) לביקור תנחומים בעיר נתניה אצל בני משפחתו של המקובל רבי עמוס גואטה זצ"ל, נכנס לאחר מכן לביקור חיזוק בהיכל ישיבת צאנז המעטירה, השוכן בתקופה זו במבנה זמני עקב שיפוצים בהיכל הקבוע | הבחורים הופתעו מהופעתו של המקובל שנשא בפניהם דברי חיזוק והדרכה לקראת ימי הקיץ | צפו בתיעוד (עולם הישיבות)
כיכר השבתעשרות שנים של תורה נגדעו באכזריות: המונים גדשו אמש (שני) את היכל הישיבה בנתניה במלאת ימי השבעה למקובל הצדיק רבי עמוס גואטה זצ"ל • הראשל"צ הגר"ד יוסף ספד לו בקול בוכים • בבית העלמין נרכשה חלקה מיוחדת ועליה יוקם אוהל תפילות ענק להמונים • תיעוד דומע (חרדים)
חיים רוזנבויםבית משפט השלום דחה את תביעת העירייה נגד בית הכנסת "גבורות ישראל", וקבע כי נעשה שימוש פסול בהליך המשפטי כדי ללחוץ על בית הכנסת לחתום על חוזה הקצאה חדש. השופט מתח ביקורת חריפה על התנהלות העירייה (משפטׂׂ)
משה כהןהבנש"ק הרב עזרא אונגר, יזם נדל"ן מצליח בן 36 בלבד, במשא ומתן מתקדם לרכישת ענק של חברת התעופה הישראלית 'ארקיע' | פרופיל ראשוני לדמותו של האברך המיוחס, אשר הפך ממוכר מאפים בכולל בארץ ליזם נדל"ן מצליח שמגלגל מיליונים כל חודש | מקורביו ל'כיכר השבת': "כאב לו חילול השבת ההמוני של החברות, זה מה שדחף אותו למהלך המטורף" • כל הפרטים (חרדים, בעולם)
חיים רוזנבויםדוח דרמטי של שירות התעסוקה חושף: מספר דורשי העבודה בהייטק הוכפל, עם זינוק של 181% בקרב העובדים הוותיקים. האם הבינה המלאכותית מחליפה את מקצועות התוכנה? (כלכלה)
בני סולומוןלוחמי מג"ב מרכז ושוטרים פתחו במרדף אחר נהגת שסירבה לעצור ונמלטה בנסיעה מהירה בלוד. שלושה חשודים ירדו מהרכב ונמלטו לדירת מסתור, שם אותרו 35 תושבי יהודה ושומרון השוהים בישראל בניגוד לחוק. הנהגת, בת 42 מירושלים, נעצרה. בפעילות נוספת עצרו הכוחות מיניבוס עם 12 שוהים בלתי חוקיים נוספים, ונהגו נעצר לחקירה.
קובי רוזןבמרכז אולם אירועים באור יהודה, תחת חופה מרגשת, עמדו השבוע ספיר כהן וסשה טרופנוב - סביבם עמדו חברים למסע הייסורים – שורדי שבי אחרים | זה לא היה רק סיפור על אהבה שניצחה את השבי, אלא סיפור על מהפך רוחני שהתחיל באוטובוס דומע בדרך לניר עוז, המשיך מתחת למיטה בזמן שהמחבלים בחדר, והסתיים בהצהרה אחת מהדהדת: "יש אלוקים" (בארץ)
דני שפיץנשיא צרפת עמנואל מקרון הגיע לביקור רשמי ראשון בדמשק. שר החוץ הסורי קיבל את פניו במנחת, ואבו מחמד אלג'ולאני המתין לו בארמון הנשיאות. השניים ביקרו יחד במסגד האומיי, שם מקרון כתב הקדשה בספר המבקרים. מקרון לא הסיר את משקפי השמש גם בתוך המסגד בשל בעיה רפואית בעיניו.
קובי אטינגרכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ