התיעוד מ'ברדק' והמחיקה | ראש הישיבה צועד כאחד האדם | הרב הראשי ורעייתו בדרך לחופשה | ההתערבות על המפלגה החדשה | הטיגריס שקפץ לתמונה | מני הולנדר מכייס את ראש העיר | יובל שגב מתפלל | מוטי קסטל מתברך | יהודה שוקרון מחקה את יניב בן משיח | מרדכי בן דוד בכותל | יואלי דיקמן מרגיע את האלפים | הפריצה להופעה של שוקי סלומון | יום הולדת בהפתעה למענדי וייס | שולי רנד בדואט מפתיע | בנצי שטיין על הסוס | שלום למר מתברך | הזמר שעלה על סולם בחתונה | יואב בן צור בקניון באוסטריה | מלכיאלי בחוף הנפרד | ליברמן מתברך | יקי רייסנר רוצה להתחתן שוב | חמש הכתבות הנצפות השבוע ב'כיכר' ועוד... • כל התמונות, הנייעס והסיפורים הלוהטים של השבוע • מזפנק: איציק אוחנה (זופניק)
זופניקההסלמה מול איראן נמשכת, טראמפ שוקל מערכה אווירית נרחבת | סערה בבית הלבן דיווחים שטראמפ זועם | מחיר הדלק מזנק | גל חום קיצוני ברחבי הארץ | כתב אישום נגד החשוד ברצח הרב עמוס גואטה זצ"ל | נהג אמבולנס מואשם בריגול עבור איראן |והתיעוד הקיצוני - אחרי התחזית • צפו (היום בכיכר)
יוסי סרגובסקיחיילים בבסיס שדה תימן ערקו מהבסיס ללא אישור לאחר שהשאירו את נשקיהם במקום, בעקבות עקירה של סממני 'ותיקות' שנתלו בניגוד לנהלי צה"ל | צה"ל אישר את הפרטים (חדשות)
כיכר השבתסערה ברשתות החברתיות בעקבות דו"ח תנועה שגרתי הסתיימה בפסיקה דרמטית בבית המשפט, לאחר ששוטרת תנועה שהושפלה בביטויים קשים ופוגעניים הגישה תביעת לשון הרע נגד נהגים, וזכתה בפיצוי כספי משמעותי שמוכיח כי לבריונות מילולית ברשת יש מחיר כבד (חוק ומשפט)
דניאל הרץצה"ל ושב"כ תקפו במהלך הלילה במספר מרחבים ברצועת עזה והשמידו ארבעה מחסני אמצעי לחימה של חמאס. במחסנים אוחסנו רובי קלצ'ניקוב, מטעני נפץ, משגרי נ"ט, תחמושת וציוד צבאי נוסף שנועדו לשמש את חמאס למתווי טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחי ישראל. צה"ל מדגיש כי חמאס ממשיך להפר את הסכם הפסקת האש באופן שיטתי תוך ניסיונות שיקום יכולותיו הצבאיות.
ב. ניסנימאות מהגרים ממרוקו ומאלג'יריה פרצו היום את גדר הגבול של המובלעת הספרדית סאוטה ונכנסו לשטח האירופי ללא כל פיקוח | האירוע התרחש לאחר עומס כבד שנוצר באזור בימים האחרונים, אשר הוביל לקריסת מערכי האבטחה המקומיים | בתיעוד נראים השוטרים עומדים במקום, חסרי יכולת או רצון למנוע את הכיבוש (חדשות)
כיכר השבתמשמרות המהפכה האיראניות טוענות כי בתקיפה שביצעו הבוקר על בסיס אווירי בירדן הושמדו 3 מטוסי F-35 וניזוקו 3 נוספים. לטענתם, נהרגו ונפצעו גם מספר חיילים וקצינים אמריקאים.
קובי אטינגרמועצת השלום מסרה כי הדיונים נמשכים ומתקדמים. לפי ההודעה, מפת הדרכים ליישום ההסכם כוללת פירוק כל אמצעי הלחימה, הכבדים והקלים, ללא יוצא מן הכלל, לצד השמדת המנהרות, מחסני הנשק ומתקני ייצור אמצעי הלחימה. בסוף התהליך, לחמאס לא יהיה כל תפקיד שלטוני בעזה, לא באופן גלוי ולא מאחורי הקלעים, והוועדה לניהול עזה תחזיק בסמכות מלאה בהתאם לעיקרון של רשות אחת, חוק אחד ונשק אחד. "כל צעד של צד אחד מאפשר את הצעד הבא של הצד השני".
כיכר השבתכל הזכויות שמורות לכיכר השבת בע״מ