שכם: לוחמי מג"ב חיסלו מבוקש

כוחות מיוחדים של משמר הגבול בשיתוף עם לוחמי צה"ל חיסלו הבוקר מבוקש פלסטיני בכפר קבלאן שמדרום לשכם, לאחר שעות ארוכות בהן התבצר במבנה וסירב להסגיר את עצמו (בארץ)

| כיכר השבת |
(צילום אילוסטרציה: פלאש 90)

כוחות מיוחדים של משמר הגבול בשיתוף עם לוחמי צה"ל חיסלו הבוקר (שני) מבוקש פלסטיני בכפר קבלאן שמדרום לשכם.

הכוחות פשטו במהלך הלילה על ביתו של המחבל שהיה מעורב בפעילות טרור נגד ישראל, כיתרו את הבית וניסו להביא למעצרו תוך חילופי אש.

החיילים כרזו תחילה למחבל לצאת אל הרחוב ומשזה לא נענה החלו לירות אל דפנות הבית, אך המבוקש המשיך להסתגר במקום וסירב לצאת.

לאחר מכן נורה טיל לעבר הבית ודחפור של צה"ל הפיל את המבנה וכתוצאה מכך המחבל נהרג.

סוכנות הידיעות הפלסטינית 'מען' דיווחה כי שמו של המחבל המבוקש הוא זכאריה אל-אקרע. גורם צבאי עדכן כי הוא היה מעורב בתקריות ירי נגד כוחות צה"ל.

במהלך האירוע נפצעו חמישה פלסטינים ושלושה נעצרו.

במקביל לפעילות באזור שכם, כוחות צה"ל עצרו הלילה עוד ארבעה מבוקשים ביהודה ושומרון והם הועברו לחקירת כוחות הביטחון.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות