לא להיבהל

האזעקות בתל אביב: רק תרגיל

במסגרת ניסוי התרעה שעורך פיקוד העורף, יופעלו אזעקות במשך חצי שעה בין 10:10 ל-10:40 באזורים שונים של העיר תל אביב. במקרה של אזעקת אמת תישמע אזעקה נוספת לאחר מכן (חדשות)

צופרי אזעקה (צילום: שאטרסטוק)

לא להיבהל, זה רק תרגיל: הבוקר (שלישי) יתקיים במשך כחצי שעה ניסוי התרעה ברחבי תל אביב, ובמסגרתו ישמעו אזעקות עולות ויורדות בארבעה אזורים של העיר. במקרה של אזעקת אמת תישמע אזעקה נוספת לאחר מכן.

האזעקות יישמעו בשעות הבאות:

10:10 – דרום תל אביב

10:20 – עבר הירקון

10:30 – מזרח תל אביב

10:40 – מרכז תל אביב

פרט לאזעקה תופעל גם אפליקציית פיקוד העורף באזור תל אביב, מערכת פריצה לשידור בתחנות הרדיו האזוריות, ויופעלו ביפרים לכבדי שמיעה.

מדובר צה"ל נמסר כי הניסוי תוכנן מראש כחלק מגרף האימונים ל-2016 ונועד לשמירה על כשירות מערכות ההתרעה.

מידע נוסף ניתן למצוא במרכז המידע של פיקוד העורף, בטלפון 104, באפליקציית פיקוד העורף ובאתר האינטרנט בכתובת: www.oref.org.il

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: