בדרכי אביו

זה המחבל שרצח את הרב רזיאל שבח הי"ד - וחוסל

אחמד ג'ראר, הוא המחבל שחוסל הלילה בחילופי אש בג'נין, שבוע לאחר שהיה חבר בחוליית המחבלים שרצחו את הרב רזיאל שבח. אביו נסר ג'ראר חוסל באינתיפאדה השנייה (צבא)

המחבל אחמד ג'ראר (צילום:התקשורת הערבית)

אחמד ג'ראר, בן 22, הוא המחבל שחוסל הלילה (חמישי) על ידי כוחות מיוחדים שנכנסו לעיר ג'נין לאחר שהתקבל מידע מודיעיני על מקום הימצאותם של חברי חוליית הטרור שרצחה את הרב רזיאל שבח הי"ד לפני כשבוע בסמוך לחוות גלעד.

אחמד, הוא בנו של נסר ג'ראר, מי שהיה מבכירי הזרוע הצבאית של חמאס ביהודה ושומרון וחוסל לפני 16 שנה במהלך האינתיפאדה השנייה.

בין היתר, תכנן אביו, פיגוע רב נפגעים בישראל באמצעות ניסיון לפוצץ רב קומות, אך צה"ל הקדים אותו והוא חוסל במבצע של צה"ל ומג'"ב ב-2002 בכפר טובאס.

כזכור, כוחות מיוחדים בהם לוחמי ימ"מ ומג"ב, נכנסו אמש לפעילות מבצעית בג'נין כחלק מהמצוד אחר המחבלים שרצחו את הרב שבח ביריות ליד חוות גלעד.

במהלך הפעילות התפתח במקום קרב יריות ממושך בין הכוחות לבין המחבלים, במהלכו לפחות - כאמור - חוסל אחמד ג'ראר, ומספר מחבלים נוספים נעצרו.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

21
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גיא
20
לא רוצה לראות תמונה של מחבל נתעב !!!
העגלון של פראג
19
חסדי ה כי לא תמו חסדיך והמרחם
עטרה1234
18
אל נקמות ה' אל נקמות הופיע (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בסד
17
הוא נראה ארופאי
יעל
16
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שי
15
בלונדיני ועניים כחולות ימ״ש (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שלומי בלוך Strasbourg רחביה
14
שלו מהארץ כמה שיותר מהר
שם חסוי
13
איתן הוא מכוער
יאיר
12
מלחיץ!
שרה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בצבא וביטחון: