באנו לעזור

המרכיב הסודי שהופך ירקות בתנור לטעימים יותר

ירקות צלויים בתנור הם התוספת האולטימטיבית לכל ארוחה כמעט, אבל לפעמים, גם אם העמסתם עליהם מלח ופלפל, הטעם שלהם עלול להיות תפל מעט. מה עושים? הנה טריק נהדר (מתכונים, אוכל)

המרכיב הסודי שהופך ירקות בתנור לטעימים יותר (צילום: shutterstock)

מה צריך? ירקות אהובים (שלנו: גזר, תפוחי אדמה, סלק, כרובית) - חתוכים לקוביות או רבעים, תבנית צלייה וחומץ לבן קלאסי.

אופן ההכנה:

מזלפים חומץ טפטוף לבן על הירקות שאתם מתכננים להגיש רגע לפני שאתם מכניסים את התבנית לתנור - ואחרי שתיבלתם כבר את הירקות לפי מתכון זה או אחר. וזהו!

למה זה עובד? החומציות של החומץ מתאדה ככל שהירקות נצלים, אבל בו זמנית היא נותנת "בעיטה" רצינית ומוסיפה עומק אמיתי לטעם. שווה לנסות.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

אולי גם יעניין אותך:

עוד בתוספות וירקות: