מה עוד אפשר להכין מאבוקדו? רוטב עסיסי

אבוקדו. הפרי הגמיש כל כך, יכול לשמש כבסיס לאינסוף מנות במטבח - לסלטים, לשייקים, לממרחים ואפילו כתחליף טבעוני לחמאה בעוגות. אז מה הפעם? הנה מתכון לרוטב אבוקדו עסיסי שאפשר לזלף על כל דבר. כמעט (מתכונים, אוכל)

רוטב אבוקדו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 אבוקדו גדול ובשל
  • צרור כוסברה
  • 3 שיני שום
  • 3 כפות זמן זית
  • 1 לימון סחוט היטב
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף מים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת רוטב אבוקדו:

1. חוצים לשניים את האבוקדו, ובעזרת כף מעבירים את תכולת הפרי לקערת מעבד מזון עם להב פלדה.

2. מוסיפים את שאר הרכיבים למעבד המזון, וטוחנים עד לקבלת רוטב נוזלי.

3. שומרים במקרר בצנצנת זכוכית אטומה, עד שבוע.

מה עושים עם הרוטב? הכל! אוקיי, כמעט. הרוטב מתאים לתיבול סלטים חיים, כתחליף מעולה לרוטב העגבניות הנצחי לפסטה, לזילוף על מנות דג או עוף ובעיקר כממרח טעים בכריך.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
אפשר לוותר עליו במתכון.
חיים גבעון

עוד ברטבים וממרחים: