זהירות: קשה לצפייה

מזעזע: הרוצח החדש של דאעש - ילד בן 5

ארגון הטרור הרצחני והאכזרי דאעש, מפרסם סרטון וידאו חדש בו נראה ילד בריטי כבן חמש, "ג'יהאדי ג'וניור", רוצח שלושה שבויים על-ידי פיצוץ מכוניתם. בפנים: סרטון קשה לצפייה (חדשות, בעולם)

ארגון הטרור הרצחני והאכזרי "המדינה האסלאמית" - דאעש, מפרסם סרטון וידאו חדש בו נראה ילד בריטי כבן חמש, "ג'יהאדי ג'וניור", רוצח שלושה שבויים על-ידי פיצוץ מכוניתם.

לפי הארגון הרצחני, השלושה הם מרגלים מסורים שהתוודו. הילד, עיסא דהאר, נראה מחזיק בשלט ומפוצץ את המכונית בה יושבים השלושה.

הילד ורעול פנים נוסף מעבירים בסרטון מסר לראש ממשלת בריטניה על כך ששלח מרגלים לסוריה. "היום אנחנו נהרוג את המרגלים שלך, כמו שהם הרגו את אחינו".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
אחלה צלמים ועורכים יש להם, כשרונות מבוזבזים. לכו להוליווד!
.....
8
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
666
7
כל עם ישראל מי יכול עלינו??? וחוץ מזה מה שהקב"ה רוצה שיקרה לנו יקרה בכל מקום לא משנה איפה ניהיה ואנחנו רק צריכים להאמין!
אפרת ח
6
חולרה בלי בושה מראים את זה שיחנקו שלא יקומו בבוקר
חני
5
אני מפחדת בן 5 כזה קטן ומפחיד
יעל
4
איזה יופי האויב של האויב שלי חבר שלי
מאיר
3
תשימו לב טוב לסרטון זה שקר הם קודם מראים תמונה של רכב ואחר כך הפיצוץ במקום אחר בכלל עובדה גם שהשבויים גם נבהלים מהרעש
ארי
2
אמןןןןן!!!
s
1
זה לא יאומן ......צמרמורת...........
צפונית

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: