מבוכה - וצחוק

בפרלמנט הדני: הצחוק של ראשת הממשלה

הדיון, שעסק ברכישת ארבעת פילי הקרקס האחרונים שנותרו במדינה, הפך ויראלי בזכות פרץ הצחוק של ראש הממשלה מטה פרדריקסן, שסחפה אחריה את שאר הנבחרים (בעולם)

הדיון הזה בבית הנבחרים בדנמרק, אמור היה להיות משעמם כפי שאתם יכולים לתאר לעצמכם מהנושא: רכישת גמל וארבעה פילים.

עם זאת, בזכות קטע מתוך נאומה של ראש הממשלה מטה פרדריקסן, הדיון הפך לויראלי וזכה לאזכורים רבים בכלי תקשורת בינלאומיים.

לא, לא בגלל התבטאויות בולטות שלה, אלא דווקא בגלל פרץ הצחוק שלה, שהדביק אחריה את שאר חברי בית הנבחרים.

תוך כדי נאומה מעל הדוכן על רכישת ארבעת פילי הקרקס האחרונים שנותרו במדינה, יחד עם גמל נוסף, היא החלה לצחוק - בקטע שתועד בשידור החי מדיוני הפרלמנט, והפך עד מהרה לויראלי ברשת.

והנה תזכורת מהעבר: הצחוק של שי פירון - בכנסת ישראל

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

16
חבל
ישי
15
ככה זה שהכל טוב ודיוני הממשלה הם על רכישת פילים לקרקס, הלוואי ואנחנו היינו אוחזים שם. גם ראש הממשלה שלנו היה צוחק.
אבי
14
גמר אותי בעיקר שי פירון
רות
13
טובבבבב חמוד!!
ללא שם
12
חחח כנסת ישראללל
שירה
11
שי פילון
מאיר נוטיק
10
נגמרו להם הבעיות
mi
9
אנושי מאד. צל"ש.
יעקב
8
והנושא המצחיק את השר פירון ...הוא טרור(כמובן שהוא באסוציאציה של החדרת...לאסירים) בעוד שהדנים עוסקים בגמל ופילי קרקס.
אשה
7
הבעיות שלהם מסתכמות בפילים וגמל..... שיבואו לכאן, הם יהיו בהלם.................
מישהו
6
גם אני אוהב להשתעשע, וזה היה משעשע. אבל מצד שני אני דואג. הרגשתי היא שחוסר היכולת הזו לשלוט בצחוק מראה על חוסר בגרות נפשית שמאפיינת רבים ממנהיגי העולם היום. בעיתות חירום - יכולות להיות לזה תוצאות נוראות ואיומות.
אביתר
תזרמו אנשים
ע
5
הבדל שמיים וארץ בין הכנסת שלנו לבית הנבחרים שלהם הכנסת שלנו נראת כאילו לקוחה מסרט של שנות ה80 הכל כזה לא מעוצב ומכוער שלא נדבר על כמות האנשים כמעט הכל ריק!!! ואילו שם כולם כ'כ יפים מסודרים הכל מסביב יפה וכולם צוחקים ולא צורחים כמו חיות ברקע פשוט מדהים
יוני
תכלס'
אני
4
ככה זה שאשה מנהיגה....
ה' ירחם
תכתוב קשור פלייייז בשביל האינטילגנציה שלך.
רחלי
3
איזה הבדל בין הנימוס הדני בממשלה לבין זה הישראלי...
סמי
2
קורע !!!!!!! תביאו עוד קטעים כאלו עכשיו אני מבין למה כולם רוצים להיות חכי''ם כל היום יושבים בסתאלבט שלהם ומתגלחים על הזקן של כולנו- קיצור תביאו עוד קטעים שיידע כל אחד איך מתנהלים ליצני הציבור שלנו
הדורבן
1
הצרות שלהם עוד לא התחלו
פפושון

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: