יגיע לכלא? | צפו

פוליטיקאי שם אטריות על האוזניים, מקורבים לפוטין זועמים

חבר המפלגה הקומוניסטית הרוסית החליט לתלות איטריות על האוזניים בזמן נאומו של נשיא רוסיה פוטין | חברי מפלגתו של פוטין זועמים (עולם)

הביטוי הרוסי "Ne veshai lapshu na ushi" נפוץ מאוד במדינה, שפירושו המילולי הוא 'אל תתלה לי איטריות באוזניים', כשפירוש הביטוי למעשה הוא "תפסיק לבלבל את המח".

בעקבות הביטוי, חבר ה'דומא', הפרלמנט הרוסי, מיכאיל עבדאלקין, חבר המפלגה הקומוניסטית, הצטלם בזמן נאומו של פוטין עם איטריות על האוזניים בעקיצה כי פוטין מבלבל את המח.

גורמים במפלגתו של פוטין זעמו וחלקם טענו כי צריך לעצור את חבר הפרלמנט על התנהגותו. כך גם גולש ברשת לגלג: "נראה שהוא קרוב מדי לחלון - שייזהר שלא ליפול".

התיעוד מגיע לאחר נאומו של נשיא רוסיה פוטין אתמול (רביעי) לציון שנה למלחמה באוקראינה אותה פוטין מקפיד להגדיר כ"מבצע מיוחד".

צפו בתיעוד.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

11
כנראה קץ בחייו,שליחי פוטין כבר יטפלו בו מסכן
אדי
10
חזזקק
דורייי
9
מתאבד
נתי
8
הוא באUתה מפלגה של פוטין?
rich
לא, הוא במפלגה הקומוניסטית
אני
7
..טעות בכותרת..לא כלא.מי שפוגע בפוטין..שולח אותו לדין..למעלה..כל שבוע מישהו עוזב את העולם.בדרך כל שהיא...
איווט האיום
6
כבר לא ישארו לו אוזניים לתלות בהם אטריות
סעדיה
5
"אל תמכור לי לוקשן"
אריק
4
יהי זכרו ברוך
ברוך
3
חחח
חיים
2
עכשיו אנשי פוטין יחסלו אותו כנראה בקרוב
עכשיו אנשי פוטין יחסלו אותו כנראה בקרוב
1
איזה חוש הומור רוסי.. מקווה בשבילו שעוד נשאר ממנו משהו
נרקיסית

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: