הכט מדבר: "זו תחושת ניצחון"

"זו תחושת ניצחון, תחושה טובה" - כך אומר הבוקר אלי הכט, המשולח החרדי שיצא זכאי במשפט שהתנהל נגדו בספרד. "האמנתי בתוכי שאנצח, כי זאת האמת, אבל היה יכל להיות גרוע יותר", אמר הכט בראיון ראשון. "הייתה תמיכה בחב"ד למעלה ממאה אחוז, לא רק בחב"ד אלא בכלל בעולם היהודי. כולם דאגו והתפללו בכל מקום ואני לא יודע איך להתחיל להודות", אמר הכט בהתרגשות, "במיוחד דרך הרב קרומבי המנהל את בית התבשיל בו אני עובד"

אלי הכט (אתר חב"ד COL)

"זו תחושת ניצחון, תחושה טובה" - כך אומר הבוקר אלי הכט, המשולח החרדי שיצא זכאי במשפט שהתנהל נגדו בספרד.

הכט נעצר בחנוכה שעבר, לאחר שבמזוודה שנשא נתפסו ארבעה ק"ג של קוקאין. הוא עבד כ"משולח" של ארגון החסד העולמי "כולל חב"ד", והוא נעצר במדריד כשביקש לשוב לישראל.

"האמנתי בתוכי שאנצח, כי זאת האמת, אבל היה יכל להיות גרוע יותר", אמר הכט בראיון ראשון לקול החרדי.

"הייתה תמיכה בחב"ד למעלה ממאה אחוז, לא רק בחב"ד אלא בכלל בעולם היהודי. כולם דאגו והתפללו בכל מקום ואני לא יודע איך להתחיל להודות", אמר הכט בהתרגשות, "במיוחד דרך הרב קרומבי המנהל את בית התבשיל בו אני עובד".

על השבועיים האחרונים שאחרי המשפט, סיפר הכט: "השבועיים האחרונים היו הכי קשים, היות ולא אמרו מתי יהיו התוצאות. עכשיו אחרי הבשורות הטובות, צריך לחכות כמה ימים לראות האם יוגש ערעור".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

3
הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו, מעודד ומרנין יש גם היום ניסים תמיד צריך להאמין ולבקש
יענק'ל
2
אספר לצבור מה שאתה כבר יודע. אחרי שנבוזראדן הרשע שחט כ"כ הרבה יהודים בביהמ"ק על דמו של זכריה הנביא,פנה נבוכדנצר הרשע לדניאל הנביא,ושאל אותו ,איך יוכל לכפר על כל הדם ששפך,נעבעך.ימ"ש. אמר לו דנאל,"חטאך,בצדקה פרוק".(תכפר בצדקה),והרשע ההוא הקים בתי תמחוי לעניי ישראל. אומנם הוא ביטל אותם אח"כ כשראה או
shlomi052
1
הגיע.הזמן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
סוסיבבא

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: