עשרות לכודים מתחת למים

טרגדיה בבנגלדש: אוטובוס עמוס בנוסעים צלל לנהר הפדמה  

תאונה מחרידה בטרמינל המעבורות בבנגלדש הותירה מדינה שלמה בהלם לאחר שאוטובוס נוסעים איבד שליטה וצנח למצולות | האירוע הקשה התרחש בתוך שניות ספורות, כשהאוטובוס שקע לעומק רב עם עשרות נוסעים לכודים בתוכו (חדשות בעולם)

רגע האסון בבנגלדש
רגע האסון בבנגלדש| צילום: צילום: רשתות חברתיות

טרגדיה כבדה פקדה היום את אזור ראג'בארי שבבנגלדש, כאשר אוטובוס נוסעים שהיה בדרכו לבירה דאקה צלל לתוך מימיו העמוקים של נהר הפדמה. על פי הדיווחים הראשוניים, האסון התרחש סמוך לשעה 16:00 (זמן מקומי) בטרמינל המעבורות דאולטדיה , בעת שהאוטובוס ניסה לעלות על מעבורת כחלק ממסלול נסיעתו השגרתי.

עדי ראייה במקום דיווחו כי האוטובוס איבד שליטה בעקבות התנגשות עם מעבורת שירות שפעלה בטרמינל. כתוצאה מההתנגשות, הרכב הידרדר במהירות מהרציף, התהפך על גבו וצנח למים. המקורות מציינים כי האוטובוס שקע במהירות אדירה – בתוך שניות ספורות בלבד – עד שהגיע לקרקעית הנהר בעומק של כ-9 מטרים מתחת לפני המים.

רגע ההתנגשות (צילום: רשתות חברתיות )

על פי ההערכות, באוטובוס שהו בין 40 ל-50 נוסעים בזמן התאונה. רבים מהם עלו לרכב בנקודות איסוף שונות לאורך המסלול שהחל בראג'בארי. בעוד שנוסעים בודדים הצליחו בתושייה רבה להיחלץ דרך החלונות ברגעיו האחרונים של האוטובוס מעל פני המים, עשרות אחרים נותרו לכודים בתוך גוף הרכב כשהוא שקע למצולות.

נכון לעדכון האחרון, כוחות ההצלה משו מהמים למעלה מ-20 גופות, אך קיים חשש כבד כי מניין ההרוגים הסופי יהיה גבוה משמעותית. פעולות החיפוש וההצלה נמשכות תחת תנאים קשים, כאשר צוללנים מנסים להגיע אל גוף האוטובוס השקוע כדי לאתר נעדרים נוספים.

בכתבה זו נעשה שימוש בצילומים אשר בעל הזכויות בהם לא נודע או לא אותר, בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות שלחו הודעה על כך בצירוף הצילום המקורי לדוא"ל desk@kikar.co.il.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (93%)

לא (7%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

4
כן יאבדו כל אויבך ה' ואויבי ישראללללללל
רחל א.ג.ד
חביב אדם שנברא בצלם .. משנה מסכת אבות הם ממש לא אויבים, הדעה שלך מכוערת ואנטי יהודית
צבי הירש
אם לא ידוע לך: בנגלדש זו מדינה ערבית. קרי אומר שכל האזרחים שם ערבים, אויבים שלנו
יודע דבר
איך אתה מדבר חתיכת רשע אנשים תמימים שלא פשעו
קנאי
3
אמאלה מפחיד ממש
אא
2
איך אתה כותב כך. מי אמר?
יוס
1
עובדה טראגית: ישראל היתה בין התומכות בעצמאות בנגלדש אך הם בחרו לכתוב בדרכון שלהם שמותר להיכנס לכל מדינה בעולם חוץ מישראל
יואל
שלא יכנסו לארץ, מי צריך עוד גוים פה?!
אז מה?
כי הם ערבים אנטישמייםםםם
יודע דבר

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבעולם: