מזכיר המדינה בלינקן התקרב לחבק את מקבילו הטורקי - והובך מול המצלמות
מזכיר המדינה האמריקני התקבל אמש באנקרה על ידי מקבילו הטורקי וספג השפלה פומבית | בסרטון נראה מזכיר המדינה של ארה"ב מתקרב לעברו של שר החוץ הטורקי כשהאחרון הודף את המחווה | התקרית הדיפלומטית מגיעה בעקבות הכעס הטורקי על הגיבוי שנותנת ארה"ב לפעולות הישראליות ברצועת עזה | צפו בתיעוד (בעולם)
בכתבה זו נעשה שימוש בצילומים אשר בעל הזכויות בהם לא נודע או לא אותר, בהתאם להוראות סעיף 27א לחוק זכות יוצרים. אם הנכם בעלי הזכויות שלחו הודעה על כך בצירוף הצילום המקורי לדוא"ל desk@kikar.co.il.
מי צריך את החיבוק דוב הטורקי הזה, כל השונאים יאלה ביי עם ישראל חי.
אריק
אצל המוסלמים חיבוקים זה בשילוב סטירות על הלחי
ענצח
8
יש למערב בעיה גדולה עם טורקיה, מדינת תומכת טרור.
היא חברה בארגון נאטו.
זה תוקע גלגל בכל רצון להילחם בטרור.
יהושע לרר
7
מצוין. שהמוסלמים יוקיאו את ארצות הברית עד שלא תהיה להם ברירה אלא לאפשר לנו למגר את הרוע הזה עד תומו מעל פני האדמה.
הכל מאת השם
6
נמאס מהטורקים האנטישמיים האלו
איככככככס
צריך לנתק איתם מגע לחלוטין
השפוי
5
למה הרי אתה יהודי...לשמור על הכבוד היהודי
לחבק מחבל?
4
למה האטו ת'סרטון? לא ברור וחבל. הטורקים מאוכזבים מתמיכת ארה"ב בישראל וואלה. וארה"ב מאוכזבת מתמיכת טורקיה במחבלים ורוצחים!! זאבלות! אפילו הסרטים שלהם תת רמה!! רק השתלות שיער הם יודעים לעשות, מח הם לא יודעים לשתול?
טורקים פּייייייי!!!!!!
3
רמת הבדיחה:חייזרים חמאסניקים השתלטו לי על המחשב וכותבים במקומי
0 תגובות