ארוחת ערב חגיגית: פסטה מעונבת

אין מה לעשות: היא לא בריאה, אין בה ערכים תזונתיים, והיא גם לא לגמרי משביעה כשהיא עשויה מקמח לבן, אבל מי לא אוהב פסטה? היא פופולארית לא רק במטבח שלכן, אלא גם במסעדות - החל ממנות פשוטות ביותר ועד למטבחי גורמה. הנה לכן דרך אחת לשדרג את הפסטה למשהו חגיגי

(צילום: shutterstock)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בפסטות: