ארוחה חלבית מושלמת!

באגטים אלפרדו מוקרמים: הארוחה שתתגלש לכם בלשון

מי לא אוהב גבינת מוצרלה רותחת ומותכת? וכשהגבינה נפגשת עם פטריות, חמאה ובאגטים; התוצאה בכלל מושלמת • צפו בעוד מתכון מוצלח מבית ורד כהן (אוכל ומתכונים). 

ורד כהן | כיכר השבת |
באגטים אלפרדו מוקרמים (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות5
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

מצרכים

    באגטים אלפרדו מוקרמים (צילום: ורד כהן)

    חבילת פטריות פרוסות

    3 שיני שום כתושות

    1/4 חמאה

    חצי כפית מלח

    חצי כפית פלפל שחור

    1 שמנת לבישול 500 מ״ל.

    חצי כוס מים

    4 באגטים חצויים לאורכם.

    גבינה צהובה או מוצרלה לפיזור מעל.

    אופן ההכנה

    חממו תנור על 200 מעלות טורבו עליון.

    טגנו בסיר את הפטריות והוסיפו את החמאה, השום והתבלינים וטגנו עוד קצת.

    הוסיפו את השמנת לבישול ואת המים. ערבבו ובשלו על אש בינונית גבוהה עד שיסמיך.

    הניחו את הבאגטים בתבנית התנור ושפכו עליהם את הרוטב בעזרת מצקת.

    פזרו מעל גבינה צהובה או מוצרלה והכניסו לתנור על 200 מעלות עד להשחמה. בערך 10 דקות.

    בתיאבון. 

    להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

    הכתבה הייתה מעניינת?

    תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

    -נקראים כעת
    -פרקים נקראו
    -ספרים נקראו
    לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

    תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

    -נקראים כעת
    -פרקים נקראו
    -ספרים נקראו
    לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
    עכשיו בכותרות