מתכון לעוגת גבינה אפויה בקלילות

מתכון לעוגת גבינה אפויה : אחרי סעודות הפורים הכבדות, אין כמו עוגת גבינה קלילה כדי לענג את שבת המלכה. אז איך מכינים? זה הרבה יותר פשוט ממה שחשבתן (אוכל)

מרכיבים(10 מנות):
  • 4 ביצים
  • כוס סוכר
  • 700 גרם גבינה לבנה
  • 4 כפות קורנפלור
  • חצי שקית אינסטנג פודינג וניל
  • שמנת חמוצה

אופן ההכנה:

1. מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף עמיד.

2. מערבבים את החלמונים עם הגבינה והשמנת בקערה נפרדת לתערובת חלקה מוסיפים את הקורנפלור ואינסטנט פודינג, מערבבים ומקפלים לבפנים את הקצף הלבן עד שלא יהיו גושים.

3. משמנים תבנית עגולה 26 ומכניסים לתנור שחומם מראש, לאפות בחום של 160 מעלות, עד שהעוגה נראית אפויה.

4. בסיום לא מוציאים את עוגת הגבינה האפויה, מכבים את התנור ובמשך שעה משאירים אותה על מנת שנפח העוגה לא יירד.

שבת שלום!

]]>

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד באוכל:

ש
ש

מחלום למציאות

כיכר בשיתוף מלכת הג'לי|מקודם

ש

"שירבו זכויותינו כרימון"

||
1

ש

"עכשיו תורי"- מבצע קיץ

כיכר בשיתוף תנובה|מקודם

אופים עם הילדים

||
4

"הזמן קצר והמלאכה מרובה"

||
2